PR CUAET
-
Усі Канадські документи закінчуються у Травні 2025. Прилетіти назад збираюсь до Січня 2025 тобто декілька місяців до кінця. До Грудня я просто не встигну отримати нову візу.
-
Якщо маєте час то краще податись як найближче до березня 2025. Бо тоді ще кілька місяців розгляду потім апрув на 3 роки до весни-літа 2028.
-
Звучить обнадійливо). Думаю це окей. Але я не консультант
-
Без візи Вас не посадять на літак. Є новий ворк перміт, довший за дію візи? Якщо так, то можна зробити нову візу
-
Це все приходило одразу одним листом всі до запити ? Чи спочатку щось одне а потім ще були до запити ?
-
Він чого не хоче робити - платити 1000$ чи просто не хоче ??? Там таке що він ще має відповідати критеріям ,а тепер і ви тоже ...
-
Military чи служили чи ні дати відповіді, чи займали державні посади для мене і для чоловіка. Але щоб дати ця прості відповіді треба було всю нашу історію продублювати. Таке собі і підтвердження що ще працюю. Я добавила багато пейстабів і новий letter of employment і старий контракт добавила. Після дозапиту до порталу 1 пройшов майже місяць
-
Якийсь сексизм бо я весь час пишу що краще їхати в Украину робити. Один раз злітати і через тиждень-два вже з новим паспортом гуляти. На мене ще ніхто за це з претензіями не нападав 😄
-
407/ 9:44
-
А може і осінь 2028😁
-
450
-
Забавно что в другом сообщении он/она/они жалуются на кейсворкера что им дали не то социальное жилье 😂 (чел сидит на Ontario works) “Dear Canuck I would like to let you know that today I got an offer from social housing but I refused it because the unit was far from up north no access to public transit so I refused the unit and I told my caseworker next time you have to offer a unit at least close to enmities.” Занавес ))
-
Неправда
-
Это жуткий флуд, превратили в балаган эту группу, жесть. Админы, пожалуйста отфильтруйте, если можно, а то смешиваеются кони, люди, котлеты, музи все в один винегрет, спасибо
-
Як довго чекали після порталу 1 до порталу 2 ? І до фінального рішення про отримання ПР?
-
Запис вебінару по H&C з міграційним адвокатом Левом Абрамовичем
-
Трюдо сократил выдачу PR на 20%, его самого скоро сократят, но это уже другая история ждём 28-го Октября. Консервативная партия которая скорее всего победит на следующих выборах тоже не обещает ничего хорошего в этом плане. Как то мы неудачно заехали, точнее надо было раньше подаваться по гуманитарной, очевидно, но кто ж пытался это просчитать.
-
Одним запитом
-
Ну у вас ім'я не Yurii.тому деякі особи мені і писали ... Якби ,я був Юліана думаю тоже б мовчали ... Мені писали самому їхати і ще й навіть воювати 😂😂😂
-
www.instagram.com/p/DA7WNnKPjgy/?igsh=MWFjNDQ0cGM0ZWh5dg==
12 Jan 2024, 17:45
300944/431111
4 minutes ago