PR CUAET
-
Кожен сам для себе обирає - або мучитися роками тут або ризикнути і зробити все в Україні за тиждень. Благо мені так не хотілось влізати в усю цю тяганину зі слотами що я реально розглядала поїздку в Україну як основний варіант.
-
Посилання на офіційний сайт з поясненнями щодо подовження вп. Коштує 255 дол. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
може вони про ТЦК? 😁
-
Доброго вечора. Чи є хтось кому відмовили у продовженні WP?
-
І ще запитання. Потрібен рік досвіду за атлантичною програмою в практично будь-якому noc чи noc повинен залишитись тим же?
-
І не лякає залишитись тут нелегалом? Типу, а як виживати без роботи і грошей?
-
дійсно важливо..люди дуже чекають на дати...
-
Хм, ну Європа з'їсть і багато грошей і багато часу. Тобто це варіант який не дасть на чомусь істотно виграти. Це тільки якщо точно знаешь що ловив би слот кілька місяців і одразу поїхати в Європу. Але я наприклад зловила з другого разу і поїздка в Європу мені б не виграла нічого, тільки довелося б витратити в 10-20 разів більше грошей 😅
-
Привет всем, дайте пожалуйста ссылку на сайт где заполнять документы на туристическую визу в Америку . Спасибо 😊
-
Так, я розумію,що може бути і довше, але коли вони отримують документи,то повинен змінитися статус : on hold на on process ,я так розумію?
-
Edmonton (kids): З'явились доступні слоти: 2024-10-29
-
Так pr. А відмови вже були якісь?
-
Добрий вечір,допоможіть розібратися)Маємо-дитина 10 років,статус-visitor record,закінчується в квітні 2025(коли і паспорт з візою).Зробити новий паспорт,що далі?Продовжувати visitor record чи можна податися на study permit?І чи одразу подаватися на візу,чи можна пізніше)Допоможіть,будь ласка,бо голова кругом)
-
Добрий вечір,допоможіть розібратися)Маємо-дитина 10 років,статус-visitor record,закінчується в квітні 2025(коли і паспорт з візою).Зробити новий паспорт,що далі?Продовжувати visitor record чи можна податися на study permit?І чи одразу подаватися на візу,чи можна пізніше)Допоможіть,будь ласка,бо голова кругом)
-
Ви заповнили не вірну форму, потрібно 5257. Робіть повторно