PR CUAET
-
Message from user Мария Макшеева has been removed because this user is in spam list (???)
-
Тут ceac.state.gov/genniv/ - DS 160 заповнюєте форму, а потім за цим посиланням ais.usvisa-info.com/ - оплата та запис на співбесіду
-
Message from user Вероника has been removed because this user is in spam list (???)
-
Терміново робити паспорт, і подаватися на візітор, його достатньо для школи, і дитина ж ще не працює, щоб робити стаді і тим паче його видають з затримками, і у вас 6 міс залишилося, якщо не плануєте виїздити то пізніше на візу, якщо плануєте то і відразу на візу
-
Ситуація така. Є рік досвіду в Альберті за одним ноком. Якщо переїду в NS, цього достатньо чи потрібно в NS знайти роботу за тим же NOC? Цікавить саме Атлантична федеральна програма
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Соня has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так я знаю що давали швидко, знайомі подали разом зі мною і вже пів року як з картками. Із-за мого мілітарі експіріенса мене мабуть і під рентгеном перевіряли і істрію часів Скіфської доби підіймали - я розумію всі їхні дії, але ж стрьомно, як то кажуть....
-
Доброго ранку, хтось хто подавався на федеральний і хворіє на діабет, чи вказував його в опитувальнику де про серйозні хвороби, і якщо так то що писали в поясненнях. Дякую, можете написати в приватні.
-
Це ви слідкуєте просто за подіями в Україні, що роблять навіть не всі українці. А офіцери тим паче не обізнані такими речами. Народ пише жваві історії і про війну яку не бачили, і про відібране житло яке не ніхто не відбирав, або про його руйнування, а воно ціле і про мертвих родичів, які є живими. Так що не треба приколупуватися до таких дрібниць)))