PR CUAET
-
Message from user Света has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ця опція можлива тільки для тих у кого термін дії паспорту більше 6, а я б навіть сказав більше 9 місяців. Я теж розглядав цей варіант. У мене паспорт дійсний до квітня 2025. 1. Мені прийшла офіційна відповідь з консульства в Мадриді, що в мене заяву не приймуть. Приймають заяви лише від тих хто проживаю в Іспанії. Але в Іспанії, і Європі в цілому, є багато підрозділів ДП Документ. 2. В ДП Документ заяви приймуть від всіх, але забирати тільки там. 3. Термін виготовлення і доставки до установи вони кажуть до 3 місяців. 4. Офіційно отримав відповідь з посольства Іспанії в Канаді, що паспорт має бути дійсний не менше 90 днів на момент виїзду з Іспанії. Тож у кого паспорт дійсний лише 6 місяців просто не можуть летіти до Іспанії. Я планував летіти сьогодні, але після отримання всієї інформації скасував це рішення. Так, можна подовжити паспорт і полетіти з подовженим щоб забрати новий. Але як щодо вимагань Канади? Чи мене впустять якщо термін дії WP менше 6 або навіть 3 місяців?
-
ЕДМОНТОН Збережіть дату - 10 ЛИСТОПАДА о 17:00 ❤️🩹 Просимо приєднуватись до наступного мітингу, який буде присвячений Дню Памʼяті, де ми вшануємо всіх жертв війни. Ми також вшануємо всіх захисників України, які пожертвували своїми життями у боротьбі за вільну та незалежну Україну. 🕯️ Ця подія відбудеться вечірньою свічковою демонстрацією, і ми ласкаво просимо вас приносити свічки, а також фотографії ваших загиблих рідних або знайомих. Слава Україні! 🇺🇦 📢 Save the date - NOVEMBER 10 at 6pm ❤️🩹 Please join our next rally dedicated to Remembrance Day, as we pay tribute to all the victims of war. We will also honour all the Ukrainian soldiers who have made the ultimate sacrifice in their pursuit of a free and independent Ukraine. 🕯️ This event will be an evening candlelight demonstration, and we kindly encourage you to bring candles along with any photos you may have of your dearly departed loved ones. Glory to Ukraine! 🇺🇦
-
#Вітайдонатом дітей зі святом! 🎄 Найкращі подарунки для дітей — це книжки та іграшки, які завжди приносять радість і теплі емоції 🧸📚 Минулого року, ми зробили сюрприз 120 маленьким пацієнтам дитячої лікарні Охматдит на день св. Миколая. Цього року ми продовжуємо нашу вже традиційну ініціативу, але звертаємо увагу на діток, які залишилися без батьківської опіки. Разом з вами ми хочемо подарувати свято 100 діткам, які зараз потребують цього найбільше 🤗 Підтримай збір від МУНО — подаруй дитині диво! 💫 Наша ціль — зібрати $5,000 і наповнити серця малечі радістю. Чим більше донатів, тим більше подарунків та щирих посмішок ми зможемо подарувати. Привітання приймаються у вигляді переказу через e-transfer або PayPal на [email protected] 🎁 А за вашу участь та донат в $25 можна виграти один з наших чудових лотів - читайте умови та деталі розіграшу в каруселі!
-
Доброго ранку!! Хто подавався на паспорти в 10-тих числах вересня?? Який у вас статус??
-
Дип релиф в местных аптеках вообще никакой как по мне.
-
Наступний запис 29 у вівторок о 18:00
-
В Торонто вимагають мати внутрішній укр паспорт при оформленні закордонного ?