PR CUAET
-
#Вітайдонатом дітей зі святом! 🎄 Найкращі подарунки для дітей — це книжки та іграшки, які завжди приносять радість і теплі емоції 🧸📚 Минулого року, ми зробили сюрприз 120 маленьким пацієнтам дитячої лікарні Охматдит на день св. Миколая. Цього року ми продовжуємо нашу вже традиційну ініціативу, але звертаємо увагу на діток, які залишилися без батьківської опіки. Разом з вами ми хочемо подарувати свято 100 діткам, які зараз потребують цього найбільше 🤗 Підтримай збір від МУНО — подаруй дитині диво! 💫 Наша ціль — зібрати $5,000 і наповнити серця малечі радістю. Чим більше донатів, тим більше подарунків та щирих посмішок ми зможемо подарувати. Привітання приймаються у вигляді переказу через e-transfer або PayPal на [email protected] 🎁 А за вашу участь та донат в $25 можна виграти один з наших чудових лотів - читайте умови та деталі розіграшу в каруселі!
-
Доброго ранку!! Хто подавався на паспорти в 10-тих числах вересня?? Який у вас статус??
-
Дип релиф в местных аптеках вообще никакой как по мне.
-
Наступний запис 29 у вівторок о 18:00
-
В Торонто вимагають мати внутрішній укр паспорт при оформленні закордонного ?
-
Куает то не імміграція і не програма. Це шлях який надала українцям Канада, щоб забезпечити їм безпеку. Відміна того що вже прийняли малоймовірна. Але враховуючи те скільки часу вони розглядають воркперміти то може і є сенс вже подаватися, а дитину потім, як отримує паспорт.
-
Щось мені здається треба робити дві окремі гілки по AOS))) Ті, хто встиг податися, але все рівно засорюють весь чат і ті, хто зараз в повній Ж..і
-
Чесно вже не пам’ятаю. Ми вказували те що в контракті написано, щоб данні відповідали дійсності.
-
Вони не дуже вчитуються в документи тимбільше якщо бачать кирилицю. Мені розказували що був випадок з подовженим паспортом від побачив перше слово "Серпень" і забажав перекладу документа. Те що там одразу ж після цього було написано August він навіть не потрудився перевірити.
-
Так
-
Я основний заявник, по ідеї має бути підтвердження PR через портал, а моя донька за межами Канади, процедура інша. Отримала лист з інструкцією, що треба відправити паспорт на вклейку візи , щоб прилетіти в Канаду. При цьому в шапці ім'я і доньки і моє, в самому листі звернення до мене. питання: кому відправляти паспорт, я ж в Канаді. При цьому вказано, що всі ці дії мають виконати протягом 30 днів і PR документи просочаться в січні. І не основний заявник має це все зробити після головного заявника. Я в свою чергу з порталу нічого не отримала. Виглядає так, що в листі інструкція для доньки, але по помилці вписали моє ім'я. А мій етап портала поки що пропущений. Дозвонилась до них. Пояснень ніяких конкретно не отримала. Сказали чекайте вказівок для себе. Так можна чекати і до січня, коли термін дії документів сплине😏
-
Спасибо 😊
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-10-29