PR CUAET
-
В Торонто вимагають мати внутрішній укр паспорт при оформленні закордонного ?
-
Куает то не імміграція і не програма. Це шлях який надала українцям Канада, щоб забезпечити їм безпеку. Відміна того що вже прийняли малоймовірна. Але враховуючи те скільки часу вони розглядають воркперміти то може і є сенс вже подаватися, а дитину потім, як отримує паспорт.
-
Щось мені здається треба робити дві окремі гілки по AOS))) Ті, хто встиг податися, але все рівно засорюють весь чат і ті, хто зараз в повній Ж..і
-
Чесно вже не пам’ятаю. Ми вказували те що в контракті написано, щоб данні відповідали дійсності.
-
Вони не дуже вчитуються в документи тимбільше якщо бачать кирилицю. Мені розказували що був випадок з подовженим паспортом від побачив перше слово "Серпень" і забажав перекладу документа. Те що там одразу ж після цього було написано August він навіть не потрудився перевірити.
-
Так
-
Я основний заявник, по ідеї має бути підтвердження PR через портал, а моя донька за межами Канади, процедура інша. Отримала лист з інструкцією, що треба відправити паспорт на вклейку візи , щоб прилетіти в Канаду. При цьому в шапці ім'я і доньки і моє, в самому листі звернення до мене. питання: кому відправляти паспорт, я ж в Канаді. При цьому вказано, що всі ці дії мають виконати протягом 30 днів і PR документи просочаться в січні. І не основний заявник має це все зробити після головного заявника. Я в свою чергу з порталу нічого не отримала. Виглядає так, що в листі інструкція для доньки, але по помилці вписали моє ім'я. А мій етап портала поки що пропущений. Дозвонилась до них. Пояснень ніяких конкретно не отримала. Сказали чекайте вказівок для себе. Так можна чекати і до січня, коли термін дії документів сплине😏
-
Спасибо 😊
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-10-29
-
-
-
Так дійсно. По дочці то запит на імміграційну візу, за якою їй видадуть ПР. А портал 1 у вас був? Це там де зріст, колір очей і т.д?
-
Ми це робили. Я подавалася на себе та чоловіка і він підписував цю форму. Подавалися у лютому, отримали подовжені WP у серпні, одночасно.
-
Добрий ранок, подаюсь по skilled worker, є декілька питань, буду вдячний за пораду. 1. На якому етапі треба надати референс летер попереднього досвіду роботу? Не побачив даний документ серед переліку необхідних в BC PNP Tech Guide. 2. Бачив інформаційний пост щодо надання усіх попередніх місць працевлаштування, це для всіх етапів краще робити? Провінційного та федерального? В мене є референс від одної компанії - 5 років працевдаштування. Від всіх інших компаній в яких працював (4) надати референс летер не зможу. Чи має сенс їх додавати якщо досвіду достатньо по одній компанії. Дуже дякую за допомогу!