PR CUAET
-
Простими словами це виписка з банку, прийдіть у свій банк та попросіть цей пруф, має бути щось біля 24 тисяч на сім’ю з двох людей. А це скільки ж у вас балів вийшло? Цікавлюсь бо 539 навіть не знаю як можливо набрати без Джоб оферу
-
t.me/prcuaet/19036/325488
-
В Оттаві теж ?
-
Добре, дякую за роз'яснення 🙏
-
Отримали візу куает 4 лютого 2024 або пізніше - можна безкоштовно подовжити до 31 грудня 2024 Отримали візу раніше 4 лютого 2024 і приїхали в Канаду до 31 березня 2024 - платно до 31 березня 2025 (посилання вище)
-
А ви яку адресу в резерві вказували? Якщо повістку надіслали в Україну а адреса канадська має бути все окей
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Ну то беріть довідку зі школи і подавайтеся на study permit.
-
Подскажите пожалуйста, как можно получить справку о несудимости из Чехии? Заранее благодарю всех, кто поделится собственным опытом.
-
Дякую, а не підкажете посилання де написано що можна продовжити WP до 31 березня 2025 по CUAET? А шукав вчора та не можу знайти :(
-
Близькі з України,сказали ,що прийшло сповіщень з укр.пошти...і от тепер думаємо,чи зміниться щось у резерві +
-
Нам сказали, що поновити можливо, але потрібно виконати умови, а це після 6 місяців фултайм праці після повернення. Доки Ви будете очікувати Охіп потрібно оформити приватне страхування на страховий випадок.
-
Там не было варіанта ,банк підтягнув українську адресу
-
Тоже интересует
-
А утренние остались?
-
Добрый день! Подскажите самый оптимальный вариант отправки денег с Украины в Канаду. Карта/наличка = без проблем 😉
-
То есть через шесть дней?!!!
-
Так, мені прийшов один лист, де я вказала ці дані і описала, що я в Канаді, а донка поза межами Канади. З того дня пройшло вже 25 днів і тиша. От і не зрозуміло... А ще мала питання до офіцера: у доньки є віза дійсна в Канаду візітор, мульті, по якій вона вже неодноразова прилітала сюди. Чи потрібно їй відправляти паспорт , щоб вклеювати нову візу? Сказав -так
-
@immiSasha
-
@immiSasha
12 Jan 2024, 17:45
301248/425608
4 minutes ago