PR CUAET
-
Це дивно. Бо зараз паспорти виготовляються швидко, десь за тиждень. Вище було повідомлення від чоловіка, що в нього був зайвий не анульований паспорт і також дуже довго висів статус "дані відправлені на перевірку" і коли він його анулював то і статус нового змінився. Перевірте чи все у вас гаразд з документами.
-
Ні не потрібно
-
Але портал буде лише для мене? Бо я читала, що портал лише для тих, хто в Канаді. Але мене більш турбує, що після першого листа вже пройшло 25 днів ( люди пишуть, що наступний лист отримують через 7-14 днів) і їй вже прийшла інструкція, яку вона моє виконувати вже після мене. Чи не упустили вони, що я в Канаді😏, може якось не побачили і думають, що разом з нею поза межами Канади, бо в листі звернення до мене....ну вже всякі думки крутяться
-
Спробуйте скачати військовий документ з дії, і якщо там ви на обліку, то з цим документом ви зможете податись на новий паспорт у консульстві. Там не потрібно ні ставати, ні оновлювати.
-
Теж Оттава
-
Плюс CUAET может будет в приоритете
-
Та от я не знаю, бо взнавав лише про Альберту. Цікавлюсь чи хтось взнавав про ВС
-
А потім цей " народ" захоче цих родичів забрати в Канаду( забуде про написане), і вся ця брехня вскриється. І поїдуть додому. Брехати при заповненні аплікації не можна. Приукрасити, правильно подати наявну інформацію, яка відповідає дійсності - це одне, але брехати, завідомо неправдиві факти= це зовсім інше.