PR CUAET
-
Теж Оттава
-
Плюс CUAET может будет в приоритете
-
Та от я не знаю, бо взнавав лише про Альберту. Цікавлюсь чи хтось взнавав про ВС
-
А потім цей " народ" захоче цих родичів забрати в Канаду( забуде про написане), і вся ця брехня вскриється. І поїдуть додому. Брехати при заповненні аплікації не можна. Приукрасити, правильно подати наявну інформацію, яка відповідає дійсності - це одне, але брехати, завідомо неправдиві факти= це зовсім інше.
-
Буде довідка на повернення в Україну 😊
-
Миллер сказал, что они хотят снизить количество временных резидентов с 6,2% до 5% от населения Канады, путём выдачи таким как мы PR. 1,2% это 480 тыс за 3 года. Сейчас они снизили и квоты, и количество ежегодных мигрантов. Может не всё так и плохо?
-
А як він його анулював?
-
Ясно :( дякую
-
Його батько в Україні знайшов його паспорт і здав до паспортного столу
-
Доброго ранку. Напишіть будь ласка в приватні, хто замовляв довідку про несудимість з консульства з Едмонтону? Що для цього потрібно і чи легко це зробити самостійно чи краще просити допомоги у іміграційного консультанта?
-
Військово обліковий документ
-
Мене сам резерв турбує...щоб встигнути забрати паспорт
-
Там фішка в тому що є чи то 7 днів чи то 10 щоб після повістки з'явитись до тцк. Не встиг/не з'явився - штраф. Але. Не знаю чи є практика відправки листів на закордонні адреси. Поки що такого не бачила але що буде у майбутньому хто знає.
-
Через свого рідного брата. І я постійно тут. Основний заявник повинен бути в Канаді на момент подачі аплікації. А далі він може бути поза межами Канади, і вже має виїхати на підтвердження. Навіть в тому листі написано: основний заявник надсилає свої документи....І в додатку графа по заповненню даних для основного заявника теж є. Тому такий варіант можливий
-
Доброго ранку всім. Я в Саскачевані 10 місяців, ось тиждень назад знайшла роботу яка наче як підпадає під PR, я асистент фармацевта. До цього працювала 5 місяців в готелі на прибираннях. Цікавить таке питання, з чого краще почати підготовку документів для PR і чи хтось знає які програми є найкращими для цієї спеціальності?( може хтось працює теж в аптеці), напишіть в приватні, дуже цікаво задати кілька питань. Мою роботодавицю ще не запитувала чи допомагає їх компанія з листали для PR, бо боялась злякати її цим (для багатьох це головняк). Чекаю слушної нагоди і запитаю, сподіваюсь що вона мені з цим допоможе.