PR CUAET
-
Так, на жаль, але не думаю, що консульство в такому випадку видасть паспорт без резерв+
-
По дочці - обов'язково вклеювати нову. То інший тип візи. Вона по ній заїде 1 раз і отримає ПР. По вас- 25 днів між порталами то не так багато. Якщо ви телефонували і сказали чекать, то чекайте. Можливо ще раз зателефонуйте
-
Питання у іншому чи зміниться щось у резерві ?
-
Можете коротко розписати послідовність подали по цій програмі в жовтні 2024 тому я тут новенька взагалі нічого нерозумію
-
В дії отримаєте цей же документ тільки у електронному вигляді із qr кодом
-
Тоді зверніться до консультанта саме з цим листом. Ми ніхто вам не можемо сказати що саме від вас хочуть якщо не бачимо того листа. А консультант зразу все розʼяснить. Але не чекайте. Бо на те щоб вклеїти візу у дочки тільки 30 днів. І якщо в листі є валідність перменент резідент то не можна зволікати. Були випадки що паспорти відсилались в пізніший термін з пояснювальними листами але це ніяк не ваш випадок
-
На практиці ? Щось вже було ?
-
Можна подивитися в гілці Хронологія. Там вже є опис людей що отримали ПР. Єдине що зараз терміни збільшуються
-
1. Это необязательный документ на этапе BC PNP, хотя желательно предоставлять 2. Highly depends от общей стратегии (какие SIRS баллы запрашиваете, идёте через EE или нет, и т.п.)
-
Скажіть продати будинок який в іпотеці наприклад через 3 роки коли ти там прожив є проблемою без піару чи ні? Плануємо брати…але зараз хвилюємось бо імміграційна система дуже не в нашу користь змінилась.. Але маємо зараз податись на WP на 3 роки думаю повинні дати ну і не хочеться знімати ці 3 роки і відавати гроші комусь поки отримаємо пр А так хочемо розуміти якщо не вдасться отримати піар чи легко продати буде без нього і виїхати якщо нічого не вийде план Z самий останній який може тільки бути ) Дякую