PR CUAET
-
Це сумарно
-
тут лише 2 варіанти:або додати людей або існуючим людям сказати приділяти більше уваги на цю програму
-
Врядли, офицер в ВоркБС его проверял и сказал все супер. Но я скину вам, может вы больше шарите)
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи є сенс пробувати подаватись самостійно, чи вже трішки запізно так ризикувати? Боюсь що відмовлять, і прийдеться потім брати консультанта, а вже може бути пізно
-
А у Вас опыт в IT есть или только образование?
-
Ви писали ...але що ви вказали українську адресу,я не знав .. В цій ситуації що у кузина ,він вказав канадську адресу.. Тому у вас зовсім інша ситуація.
-
за принципом-яка до вас найближча. в листі буде посилання
-
Доброго дня, хотів запитати того хто проходив біометрію по цій програмі, підскажіть будь ласка як ви установу вибирали чи потрібно ще щось знати. Дякую
-
Я тоже вчора забирав але це Оттава. За Торонто ще ніхто не відписував
-
Да, 3 года на одном стеке и 2 на другом, но я приписала еще три, и только тогда начали отвечать, если за вакансии разраба. На те вакансии по типу фронт деск, кастомер сервис до сих пор даже реджекта нет😂
-
Не лише відсотки, якась частина йде у тіло кредита, і кожен місяць вона потроху збільшується. За три роки частину тіла буде погашено. А при аренді не повернеться нічого. Але якщо іпотека буде дорожче аренди, то так, треба добре подумати. У нас вийшло приблизно те саме, що аренда що іпотека.
-
Коли забираєш паспорт не потрібен резерв+, знайомий забирав в Отаві на минулій неділі, нічого не питали за резерв, але що буде далі невідомо
-
Ті у кого залишився короткий строк паспорту.
-
Есть группа Girls and Women in STEM - Russian speaking Community. Попробуйте там пообщаться. Может подскажут что-то
-
З eligible я так розумію ще гірше....
-
А ви отримали листа?Там буде посилання і оберете те місце яке вам підійде
-
Але люди запитують. Пишуть що прийшов запит на оплату біометрії. І не вказували дату. Тому я думаю що ми вже можемо бути далеко за 8 січня
-
так
-
остання дата 8 січня. далі не просунулись.
-
Чи подавався хтось сам на продовження ворк перміт? Напишіть в приватні
12 Jan 2024, 17:45
301344/440731
3 minutes ago