PR CUAET
-
Чи подавався хтось сам на продовження ворк перміт? Напишіть в приватні
-
Как минимум возьмите первичную консультацию у специалиста, чтобы понимать на чём выстраивать свою стратегию, какие документы собирать и т.п. А дальше решите, самостоятельно готовить файл или нет
-
Взагалі останні дні люди запитують про біометрію,про оплату і я так розумію що можливо ми просунулись дальше вже за 8 січня. Але кого не запитаєш ніхто не відповідає. Люди нагадувала вчора і сьогодні або пишіть update або я перша покину чат і більше нікому словом не допоможу. І так все туго,а тут ще й витягуєш інформацію. Розійдемось і кінець. Кожен буде чекати свого і все
-
А є такі хто на ранніх етапах отримав PAL і їх заявка після цього все одно ще довго (більше трьох місяців) розглядалася і провірялася? Мені от стало цікаво чи є закономірність.
-
Навіть якщо вони таки продвинулись до 10 січня і людина що отримала аор не в нашому чаті, це ж не змінює нічого. Дуже повільний розгляд залишається. От ви наприклад рахуєте дні до аор а еліджибиті місяцями чекають на свою дату якщо їх починають розглядати. Це просто особливість програми.
-
Не підкажете де взяти правильну форму, бо та що сканується на сайті не правильна…
-
🔠🔠🔠🔠🔠 Шановні мешканці Едмонтона 🇨🇦 та прихильники гри в Мафію 🎭 , ми з радістю хочемо повідомити вам про відкриття 🎉клубу Мафії в нашому місті від міжнародної мережі Mafia World Game ⚡️ Mafia Edmonton Game - це не просто клуб, це місце, яке Єднає 🙌 Надихає 💫 Заряджає 🤩 Ми запрошуємо вас на першу гру в Мафію, яка відбудеться: Ресторан: The PARLOUR Дата: 26.10.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Приєднуйтесь до нас та станьте частиною команди Мафії у Едмонтоні!⚡️😈 Зареєструватись можна за посиланням 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame