PR CUAET
-
В понеділок будуть розглядати
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registrati
-
-
Написала в личные
-
Можливо у вівторок, вони написали 29 жовтня
-
Ну легко було коли отримали тимчасовий номер.Далі цього хватило до листа який нам всім вислали бо це іменні листи. Цього повинно хватити до AOR разом з запитом на біометрію. Бо ми по всіх оплачували все і відразу. Далі вже все рівно буде рух тому що програму закрили.😁І от так від одного до другого😉
-
Я повторюсь. МіФі буде дотримуватись кількості студентів в кожному учбовому закладі дивлячись на статистику 2020-2021 років. Вони зменшують кількість студентів, закриваючи спочатку вечірні курси.
-
Цікаво у всіх думки про іпотеку.. Але ж зараз те само платиш гроші в нікуди за оренду не так лі?… ясно що це може бути дешевше ніж іпотека у всіх по різному (бо хтось може жити в 1кімнатній квартирі а хтось хоче більше або це родина і потрібно 3 кімнати -то ціна буде майже та сама що і іпотека Тільки там ж є шанс при тому що ти поїдеш з країни продаєш і щось заробиш а за винайму житла ти нічого не будеш мати потім (ми вже в цьому винайму 10 років і гроші просто у вітер) Ну і звісно я сподіваюсь в нас вийде залишитися в Канаді і ми не будемо продавати через 3 роки а коли буде це для нас вигідно
-
Доброго дня! Прошу підказати. 1) Чи можна податись на продовження ВП перебуваючи не на території Канади? 2) Синові 17 років. Навчається у школі. Має ВП. Чи може він податись на продовження ВП окремо від батьків?
-
Але цікаво послухати різні думки хто як вважає.. Може Павло брокерморгедж зможе щось прокоментувати з цього приводу ? Може хтось його тегнути бо в мене чомусь не знаходить Дякую