PR CUAET
-
Доброго дня! Прошу підказати. 1) Чи можна податись на продовження ВП перебуваючи не на території Канади? 2) Синові 17 років. Навчається у школі. Має ВП. Чи може він податись на продовження ВП окремо від батьків?
-
Але цікаво послухати різні думки хто як вважає.. Може Павло брокерморгедж зможе щось прокоментувати з цього приводу ? Може хтось його тегнути бо в мене чомусь не знаходить Дякую
-
Доброго дня! Отримала лист про закриття программи як і більшість 24 жовтня 2024 р. Моя ситуація: - подача 4 грудня 2023 р. - АОR 16 липня 2024 р. - здала біометрію 23 липня 2024 р. - бачу біометрію в особистому кабінеті - статус: eligibility passing Питання: чи означає інформація, надана у листі про закриття програми (див. скріншот), що поки йде розгляд моєї справи я можу продовжувати свій ворк перміт стільки довго, скільки потребує розгляд справи до прийняття рішення? P.S. Читала раніше, що наша програма на включена у перелік програм, які підпадають під продовження документів для законного перебування в Канаді під час розгляду справи на отримання PR.
-
Ви перед початком авідповідаєте на питання і формується дві анкети, одна на візу, інша на візетор рекорд
-
Вы подкладывали свои ворк пермит в ее апликацию?
-
А для дітей треба візиток перміт чи стаді ? Коли треба стаді коли ідуть до школи чи? Моїй 2,5 ходить в садок має візитор перміт то і продовжити просто так само як візітор не треба стаді ?
-
Интересно, сколько примерно в процентном соотношении приезжает в Канаду временных резидентов из всех мигрантов? Там же едут и временные работники, и воссоеденители с семьёй и др.
-
Так , і зараз навіть винайм дорожчає постійно 1кімнатна вже від 1400-1500 коштує в едмонтоні те що бачу І в нас діти все що вони роблять в квартирі щось псують усе ми повинні змінити або дати гроші на ремонт. І не думаю що ціни на винайм можуть впасти колись і що це буде вигідніше.
-
Після цієї дати як можна буде подовжити work permit ? І на якому етапі він нам вже не знадобиться Дякую
-
Eligibiliti passing