PR CUAET
-
Той паспорт просто не забирають. Тобто ви показуєте що у вас є ця заява і паспорт просто залишається у вас на руках.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registration
-
Звідки така інфа?
-
Так
-
Маємо надію що вони щось вирішать і будуть швидше розглядати. І можливо далі менше заявок то буде швидше. Мені взагалі листа 24 набуло. Хтось таке мав
-
Зрозумів дякую
-
Заяву так. Але сам паспорт не забирають. Ви зі старим паспортом повертаєтесь додому і чекаєте коли зроблять новий.
-
Уточніть, це на якому етапі, або після якого? Я додам.
-
Питали в чаті які етапи розгляду справи. Зібрала основні, хто може щось додати (якщо я пропустила), будь ласка! 😊 Ukrainian Family Reunification PR Pathway ✔️ Подача ✔️ AOR + запрошення на біометрію ✔️ Здача біометрії ✔️ Еligibility passed ✔️ Дозапит military + фінанси ✔️ Медицина (можуть зарахувати попередню) ✔️ Final decision (треба дивитись в особистому кабінеті) ✔️ Portal 1 ✔️ Portal 2 ✔️ eCoPR
-
Якшо швидка відповідь, то Так ви можете продати через 1-2-3…роки без PR. З Work Permit, ви рахуєтесь Фіскальними Резидентами Канади. На продаж Primary Residence, на сьогоднішній день, ви НЕ платите податок! Це якщо той Клоун в кольорових шкарпетках де якусь гидоту не придумае). Але я думаю шо він це побоїться перед виборами зробити.
-
Дозапитів може бути більш
-
Підкажіть будь ласка, скільки часу проходить зазвичай, коли паспорт виготовлений і я вже замовила dhl доставку і всі доки вислала у Консульство до того часу , коли віддадуть паспорт на доставку і зміниться статус на сайті? І який то буде статус? І чи він зміниться взагалі? Бо я відправила доки у Консульство , оплатила доставку dhl та не розумію скільки то нормально займе часу? Мовчання, коли треба турбуватись про це? Чи то скільки часу займає у середньому? Сама передача паспорту у dhl та зміна статусу на сайті? Дякую!
-
Вам звернутись Міністерства за даними контактами: рекомендовано написати лист на електронну пошту Міністерства оборони України [email protected] У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина (поштовий індекс, область, район, назва населеного пункту, вулиці, номер будинку, корпусу, квартири), викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником