PR CUAET
-
Дякую! Додала.
-
Трохи пізніше напишу або наговорю розгорнуту відповідь на всі оті страшилці які вам тут написали ))) В якої провінції ви би наприклад, покупали? Бо сітуація і перспективи дуже різняться між провінціями.
-
Боже люди заспокоїтесь, я особисто мрію про $1500 😂😂
-
Якщо я звільнюсь з роботи і перейду на інший noc, то в мене ще впродовж 6 місяців будуть шанси отримати номінацію за попереднім noc? Там же потрібно 12 місяців за останніх 18
-
Скажіть чи для отримання довідки на несудимість в Україні, коли відправляєш документи до Торонто Embassy, треба відправляти оригінал Загран паспорта? Чи достатньо копії? Хто знає підкажіть будь ласка Знаходжусь в Альберті
-
Чуть більше чим за 2 роки я зрозумів що Muskoka це місце куди приїжджають помирати багаті Канадці 😂
-
Порівняно з Banff це ніщо взагалі, просто великі ліса з місцями під кемпінг, озера для рибалки. А вот Альберта мене вразила своїми краєвидами цього літа, прям в ❤️
-
У вас також має бути джоб офер як мінімум на рік за тим же НОКом
-
Едмонтон , Альберта Так наголосить або напишіть будь ласка ☺️
-
Для себе я зрозумів що Muskoka не вартує того що за неї просять. Я працюю тут тому що ідеальна провінційна програма під це містечко є. Але вкладати тут гроші в нерухомість я не буду