PR CUAET
-
А в якій асоціації?
-
Ваш роботодавець має бути в цій асоціації. Запитайте у нього.
-
open.canada.ca/data/en/dataset/f7e5498e-0ad8-4417-85c9-9b8aff9b9eda/resource/d1c1f4f3-2d7f-4e02-9a79-7af98209c2f3 Це загальні дані по видачі ПР by Country of Citizenship. Звісно туди в цю статистику увійшли українці з усіх програм, в том числі з гуманітарної
-
Згідно умов, у вас має бути рік досвіду по одному НОКу і джоб офер як мінімум на рік, щоб на період розгляду ви працювали на тій самій роботі, з якою подаєтеся. Якщо ви зміните НОК, то все починається спочатку, вам знову треба відробити, щоб був рік досвіду
-
Отже не треба себе ним тішити. Подальшої швидкості він не гарантує. Дякую за досвід. І скорішого вам розгляду.
-
А як взнати про LMIA?
-
Ну я можу знову змінити роботу як тільки прийде увага до мого eoi
-
Вибачте , а через скільки вам прийшов чек про оплату ? Та яка ціна вийшла ? Дякую
-
Як вони причетні до умов програми?
-
Ідіотські умови які на руку людям з однієї країни. Іронія в тому що індуси і стали причиною такого хаосу з імміграцією
-
Ну такі умови, ви або приймаєте їх, або ні
-
то то якщо дитині 4 роки, то не можна отримати сталі перміт? типу для kindergarten
-
Має бути рік за останні 18 місяців. І момент розгляду це така абстрактна штука. Скільки ще чекати поки розглянуть? Рік? Два? Можуть взагалі не розглянути. Що тоді? Це ж маячня якась
-
Це дуже високе місце. Враховуючи населення України