PR CUAET
-
200 тис? Мільйон? Ну не 10 тис а 30, не принципово
-
тау
-
що значить у вас виходить. у кого у вас?
-
Дякую, вже не актуально. система оцінювання різна для Listening та Reading. Просто в підручнику не вірно було.
-
Доя іміграції все, що вище 9 , то прекрасно. Ролі не грає. Але так, за 4 помилки знімати 3 бали то забагато
-
ЕЕ практично нереально, треба англ по максимуму і купа іншого. Шукайте провінційні програми, розглядайте переїзд в іншу провінцію. Шукайте консультанта який побудує вам дорожну карту до іміграції
-
А мої діти теж пройдуть зі мною?
-
OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream Д Реєстрація в порталі—1 june Invitation to apply - 20 june Applied (docs submitted) - 25 june DIP - 27 june Approved - 17 October
-
Всім привіт , приїхав в Канаду 8 місяців назад BC Island Victory Nanaimo, вивчаю активно Англ . 6 місяців ну і працюю теж стабільно Landscaping TERR 2 , думаю про бізнес Landscaping на минулий рік до чого я виду , тай думаю про ПР , з IELTS все понятно треба вчити , може хтось подавався на Express Entry BC і може розказать що да як я читав чати дуже багато інфи узнав почті все , ну все одно задам таке запитання, дякую
-
так, у переліку є сводни сестри/брати half-sibling You must : be a Ukrainian national be a family member of a Canadian citizen or permanent resident including their: spouse or common-law partner child (regardless of age) grandchild parent grandparent, or sibling (or half-sibling)
-
Може ще хтось знає) бо в нас виходить різниця у нок кодах з цим сайтом, тому і питаю..
-
Хто розуміє, підкажіть будь ласка про сіблінгів.Наприклад я маю сестер і брата тільки по батьку.То я можу подаватися?
-
По укр программе папа может спонсировать ребенка (несмотря на возраст)
-
В программе нет финансовых требований
-
Все как всегда, вас одобрят федералы и просят вас получить сертификат отбора, это чисто формальность. Единственная неприятность, как всегда отсрочит процесс на 5-6 месяцев из-за сертификата