PR CUAET
-
Дякую вам! Щож будемо надіятись, що вдасться зловити слот на паспорт найближчим часом. А кюар код необхідно показувати лише при подачі на паспорт вірно?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, ви надсилали поштою свої документи чи особисто передавали конверт в Організацію, що цим займається в Торонто? Мені цікаво, чи маю я отримати якесь повідомлення, що мій запит в обробці? Чи просто вже чекати, коли прийде лист з виготовленою довідкою?
-
виза никогда не является основанием для нахождения в канаде. она исключительно для пересечения границы. люди с паспортами безвизовых стран, как сша, влетают без визы. они в канаде находятся на основании 3х документов (назначения им определенного статуса в канаде) -visitor record (он не обязателен к выдаче на срок до 6 мес пребывания от даты вьезда) -study permit. в дополнение к нахождению по нему еще можно учиться -work permit. в дополнение к нахождению по нему еще можно работать. человек, влетевший с визой, срок которой истекает на следующий день, может находится в канаде до 6 мес.
-
И что? Это не значит что можно 10 лет сидеть тут ) Вопрос был в том, что виза короче срока действия вп
-
4.30
-
Доброго дня, скоро їдемо в консульство оформлювати дітям паспорт. Розкажіть, будь ласка, про доставку. Що, куди і як? Скільки коштує? Коли оформлювати (і чи варто взагалі? Чи можливо без неї?) Все що знаєте? Бо в чаті бачу тільки поверхневу інформацію про це
-
Вітаю! Потребую поради… Приїхали в Канаду в 2023. Того року декларація була 0, я не працювала. З січня 2024 почала працювати і оскільки роботодавець має Group RRSP, після probation period я відкрила цей рахунок і туди благополучно нараховуються кошти з квітня 2024… Сьогодні до мене дійшло, що я ж не маю RRSP limit, бо минулого року дохід був 0, і це зазначено в CRA account. Питання - що тепер можна зробити (перевести ці кошти кудись/зняти/інше) аби уникнути penalty fees 🤯 У чоловіка немає RRSP рахунку, але є невикористаний ліміт, чи можна йому відкрити рахунок і цю суму перевести?
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-12-04
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-12-04
-
Ви підписуєте контракт з Банком у Юриста/Нотаріуса десь за тиждень до Completion/Possession date. Тобто це точно після того як ви знімаєте Conditions, в деяких випадках може бути через 1-3 місяця. А Conditions ви знімаєте базуючись на Commitment letter (Мусе бути FIRM Approval, БЕЗ Subjects/ Conditions) від банка. Цей документ гарантує ваш кредит, але НЕ е “Контрактом з Банком» А чому саме питання?
-
Куди списують?
-
Подскажите из опыта, если ребенок лежал в больнице (или лечится), то можно ли сделать выходной в эти дни оплачиваемым ? Надо какие-то подтверждения? Как тут делается
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка,хлопцю 18 років. Як зареєструватися йому в резерв +,якщо система не пропускає,бо в нього вже протермінований ІD паспорт,як можна це все зробити ,щоб виготовити закордонний паспорт.Дякую