PR CUAET
-
виза никогда не является основанием для нахождения в канаде. она исключительно для пересечения границы. люди с паспортами безвизовых стран, как сша, влетают без визы. они в канаде находятся на основании 3х документов (назначения им определенного статуса в канаде) -visitor record (он не обязателен к выдаче на срок до 6 мес пребывания от даты вьезда) -study permit. в дополнение к нахождению по нему еще можно учиться -work permit. в дополнение к нахождению по нему еще можно работать. человек, влетевший с визой, срок которой истекает на следующий день, может находится в канаде до 6 мес.
-
И что? Это не значит что можно 10 лет сидеть тут ) Вопрос был в том, что виза короче срока действия вп
-
4.30
-
Доброго дня, скоро їдемо в консульство оформлювати дітям паспорт. Розкажіть, будь ласка, про доставку. Що, куди і як? Скільки коштує? Коли оформлювати (і чи варто взагалі? Чи можливо без неї?) Все що знаєте? Бо в чаті бачу тільки поверхневу інформацію про це
-
Вітаю! Потребую поради… Приїхали в Канаду в 2023. Того року декларація була 0, я не працювала. З січня 2024 почала працювати і оскільки роботодавець має Group RRSP, після probation period я відкрила цей рахунок і туди благополучно нараховуються кошти з квітня 2024… Сьогодні до мене дійшло, що я ж не маю RRSP limit, бо минулого року дохід був 0, і це зазначено в CRA account. Питання - що тепер можна зробити (перевести ці кошти кудись/зняти/інше) аби уникнути penalty fees 🤯 У чоловіка немає RRSP рахунку, але є невикористаний ліміт, чи можна йому відкрити рахунок і цю суму перевести?
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-12-04
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-12-04
-
Ви підписуєте контракт з Банком у Юриста/Нотаріуса десь за тиждень до Completion/Possession date. Тобто це точно після того як ви знімаєте Conditions, в деяких випадках може бути через 1-3 місяця. А Conditions ви знімаєте базуючись на Commitment letter (Мусе бути FIRM Approval, БЕЗ Subjects/ Conditions) від банка. Цей документ гарантує ваш кредит, але НЕ е “Контрактом з Банком» А чому саме питання?
-
Куди списують?
-
Подскажите из опыта, если ребенок лежал в больнице (или лечится), то можно ли сделать выходной в эти дни оплачиваемым ? Надо какие-то подтверждения? Как тут делается
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка,хлопцю 18 років. Як зареєструватися йому в резерв +,якщо система не пропускає,бо в нього вже протермінований ІD паспорт,як можна це все зробити ,щоб виготовити закордонний паспорт.Дякую
-
Здравствуйте, у вас есть пример анкеты? Потому что мы действительно заполнили данные о военнослужащих при подаче заявления. Интересно, они запросят те же документы или что-то новое. Кроме того, отправили ли вы свое военное удостоверение личности, приложенное к заявлению, и/или они запросили эту военную книжку?
-
Зараз приходять повістки для уточнення даних,в не для ВЛК. Штраф тільки після суду .. Кожний штраф має іти після суду ... Всього на сьогодні ,відомо про одне блокування рахунку після суду ...але це то що відомо ,по по факту вони не будуть таке публікувати.