PR CUAET
-
Не виходить теж,бо закордонний паспорт продовжений,це якійсь треш.
-
В самому консульстві ви тільки оформлюєте паспорт. Після чого у вас є дві опції: 1. Нічого не робити. Тоді паспорт прийде дипломатичною поштою. Вам лише треба буде час від часу перевіряти на сайті статус вашого паспорту, коли він зміниться на "прибув до дипломатичної установи" можете їхати його забирати. Але доставка дип поштою - 3-6 місяців. 2. Можете замовити DHL доставку. Вам так само треба буде стежити за статусом паспорту і коли він зміниться на "виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи" тоді можно оформлювати доставку DHL. Але краще з цим не затягувати бо якщо після зміни статусу пройде доволі багато часу велика можливість того що його вже запакують у дип пошту і тоді ви не зможете замовити DHL. Термін доставки DHL - наче десь місяць.
-
В каком русле? Ну ветку закрыли не из за этого..я здесь редко бываю сам не регистрировался так как считаю что это первый шаг к собственной мобилизации...имущества у меня нет. Поэтому просто наблюдаю за происходящим .и иногда выясняю кое какие интересующие меня моменты к примеру как сейчас про суд .я просто не представляю как это делается. Поэтому было интересно я и спросил..если обидел или нахамил, извините и мысли не было
-
Прагнете впевнено почувати себе в Канаді та швидше адаптуватися до нових умов? Приєднуйтеся до нашого 30-годинного тренінгу “Digital Literacy for Newcomers” (Levels 1-2), де ви навчитеся використовувати сучасні технології для полегшення щоденного життя! ССIS запрошує українців у Калгарі віком 18+ з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими й соціальними барʼєрами на безкоштовний курс з розвитку цифрових навичок! 📱На цьому курсі ви не лише опануєте принципи роботи та базові функції комп'ютера й телефону, але й дізнаєтесь, як: 📌Легко орієнтуватися в транспортній системі Калгарі 📌Знаходити цікаві заходи та місця для відпочинку 📌Користуватися голосовою поштою на телефоні 📌Вивчати англійську мову за допомогою захопливих онлайн ресурсів і додатків 📌Перекладати документи, сайти, відео та презентації різними мовами 📌Проходити онлайн-курси й отримувати канадські сертифікати 📌Використовувати можливості штучного інтелекту для пошуку роботи та покращення Вашої англійської. 📱Бонус: кожен учасник отримає три індивідуальні консультації від експертів 📱Місце: головний офіс CCIS (Downtown) 📱Графік: заняття проходять в зручний для вас час (день/вечір або суботи) й розпочинаються одразу після набору групи 📱Встигніть зареєструватися за посиланням: forms.gle/634JXQbsAE9NoJof8 Із запитаннями звертайтеся телефоном 3688874032 (Вікторія) або на електронну скриньку [email protected]. Передайте інформацію своїм батькам/знайомим і всім, кого може зацікавити ця інформація.
-
Ну все страны мира придумывали что то с паспортами для украинцев у тех у кого они заканчиваются и Канада придумает она не исключение а насчёт того что отговариваю..нет я высказал свое мнение...вот пример сколько сейчас людей призывного возраста около 10 млн .нужно мобилизовать на данный момент 900 иыс....как их найти ФИО каждого забивать в поисковик? А зачем есть резерв+ там все как на ладони.для этого его и создавали. А паспорт как бонус и то. Скоро всем придет : явиться в тцк..ну это мое мнение
-
В руслі не реєструватися і т.д. Ясно що багато мають свою голову і їм вирішувати робити це чи ні ...( Але як правило,якщо хтось питає в групі, не тільки на свою думку розраховує). І що паспорти сюди не будуть доставляти ... А тепер кому треба паспорт ,а час вже великий втрачено ..думають ,як встигнути до березня ...( І зновусь не чия винна ,кожний сам має думати ) .
-
Будь-які обставини, що можуть схилити офіцера до того, щоб дати Вам ПР. Тобто те, що не ввійшло в інші конкретні аспекти.
-
Я сюди вносила інфо з листа загального. Знаю, що деякі писали дивись лист такий-то у всіх пунктах
-
Там написано: якщо стосується, опишіть обставини Вашої родини або інші, які підтримали б вашу заяву про гуманність і співчуття. Я думаю, це всі додаткові фактори, які не вказано в інших пунктах. Але точно не скажу, бо я ще вивчаю й розробляю структуру аргументації.
-
"Якщо почнуть"... А якщо не почнуть, ваші дії?)