PR CUAET
-
В каком русле? Ну ветку закрыли не из за этого..я здесь редко бываю сам не регистрировался так как считаю что это первый шаг к собственной мобилизации...имущества у меня нет. Поэтому просто наблюдаю за происходящим .и иногда выясняю кое какие интересующие меня моменты к примеру как сейчас про суд .я просто не представляю как это делается. Поэтому было интересно я и спросил..если обидел или нахамил, извините и мысли не было
-
Прагнете впевнено почувати себе в Канаді та швидше адаптуватися до нових умов? Приєднуйтеся до нашого 30-годинного тренінгу “Digital Literacy for Newcomers” (Levels 1-2), де ви навчитеся використовувати сучасні технології для полегшення щоденного життя! ССIS запрошує українців у Калгарі віком 18+ з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими й соціальними барʼєрами на безкоштовний курс з розвитку цифрових навичок! 📱На цьому курсі ви не лише опануєте принципи роботи та базові функції комп'ютера й телефону, але й дізнаєтесь, як: 📌Легко орієнтуватися в транспортній системі Калгарі 📌Знаходити цікаві заходи та місця для відпочинку 📌Користуватися голосовою поштою на телефоні 📌Вивчати англійську мову за допомогою захопливих онлайн ресурсів і додатків 📌Перекладати документи, сайти, відео та презентації різними мовами 📌Проходити онлайн-курси й отримувати канадські сертифікати 📌Використовувати можливості штучного інтелекту для пошуку роботи та покращення Вашої англійської. 📱Бонус: кожен учасник отримає три індивідуальні консультації від експертів 📱Місце: головний офіс CCIS (Downtown) 📱Графік: заняття проходять в зручний для вас час (день/вечір або суботи) й розпочинаються одразу після набору групи 📱Встигніть зареєструватися за посиланням: forms.gle/634JXQbsAE9NoJof8 Із запитаннями звертайтеся телефоном 3688874032 (Вікторія) або на електронну скриньку [email protected]. Передайте інформацію своїм батькам/знайомим і всім, кого може зацікавити ця інформація.
-
Ну все страны мира придумывали что то с паспортами для украинцев у тех у кого они заканчиваются и Канада придумает она не исключение а насчёт того что отговариваю..нет я высказал свое мнение...вот пример сколько сейчас людей призывного возраста около 10 млн .нужно мобилизовать на данный момент 900 иыс....как их найти ФИО каждого забивать в поисковик? А зачем есть резерв+ там все как на ладони.для этого его и создавали. А паспорт как бонус и то. Скоро всем придет : явиться в тцк..ну это мое мнение
-
В руслі не реєструватися і т.д. Ясно що багато мають свою голову і їм вирішувати робити це чи ні ...( Але як правило,якщо хтось питає в групі, не тільки на свою думку розраховує). І що паспорти сюди не будуть доставляти ... А тепер кому треба паспорт ,а час вже великий втрачено ..думають ,як встигнути до березня ...( І зновусь не чия винна ,кожний сам має думати ) .
-
Будь-які обставини, що можуть схилити офіцера до того, щоб дати Вам ПР. Тобто те, що не ввійшло в інші конкретні аспекти.
-
Я сюди вносила інфо з листа загального. Знаю, що деякі писали дивись лист такий-то у всіх пунктах
-
Там написано: якщо стосується, опишіть обставини Вашої родини або інші, які підтримали б вашу заяву про гуманність і співчуття. Я думаю, це всі додаткові фактори, які не вказано в інших пунктах. Але точно не скажу, бо я ще вивчаю й розробляю структуру аргументації.
-
"Якщо почнуть"... А якщо не почнуть, ваші дії?)
-
Я думаю що резерв+ створили щоб просто провести "інвентаризацію". Зрозуміти хто, де і в якому статусі знаходиться. Не для того щоб одразу всіх мобілізувати, а просто щоб хоч якось систематизувати велику купу інформації. Бо якщо "вручну" те все робити це зжирає велику кількість часу і ресурсів, а в нас наразі в дефіциті і те і іншне.
-
Оновив не оновив ,якщо в Україні,там без різниці. А якщо за кордоном - я забрав новий паспорт і тепер бачив все далеко і глибоко.. і думаю так багато ,хто отримає новий паспорт. Зновусь таки без резерв, взагалі немає шансів на новий ... Канади нічого не придумала ,в людей вже паспорти закінчилися і вони або на певні програми подаються ,або дочікуются кінця wp.
-
Ну от. А людина то все буде робити з новим паспортом. Потім подивимось який з кейсів був більш вдалим, а з яким виникнуть проблеми. А може вони і обидва будуть вдалі тоді не буде ніякої різниці чи оновився в резерві+.