PR CUAET
-
Хтось більше місяця чекає
-
Хіба на Bridging open work permit. However, it was mentioned to me if the current permit is within 2 weeks of expiring, you're able to apply to the Bridge Open Work Permit
-
Я цією службою ніколи не користувалась. І поки що не бачила відгуків тут від тих хто скористався, тож нажаль надати інформацію не зможу.
-
Є такі, що без витягу з дії через консульство справну про несудимість замовляли? Вєскільки чекали? Не можу в дії зареєструватися через сканування паспорту закордонного, на першому вже етапі не фотографує його….
-
Спасибо как вариант
-
Да что именно данный кейс достоин виде исключения получить одобрение ..и что он является уникальным. И т д.
-
Все праматльно.это совокупность обстоятельств. есть такие которые можно игнорировать а есть такие которые нет .ведь любой отказ или любое одобрение миграц.офицер должен обосновать
-
Отож ми і є - і з цього виникає таке питання
-
У меня в каждом пункте адвокат указал «смотрите в affidavit»
-
Дякую за словами підтримки
-
Якщо за декілька місяців не дадуть, то можна подати заявку, але Ви вже на фінішній
-
До лютого дадуть точно. Я б до січня не переживала
-
Ну коли у Вам вже є копр, то чекати вже недовго. Декілька місяців максимум :)
-
В кінці лютого, але думати треба ж зараз що ж робити якщо що...
-
Шикарно. Особливо якщо на кону все життя в канаді
-
Ви ж спати пішли 😄 Ну і навряд офіцер дасть схвальне рішення тільки тому що не знатиме як обґрунтувати протермінований паспорт.
-
У Вас спливає ворк перміт коли?
-
У дії є посилання на інструкцію як прикладати паспорт (для мене це був той ще челендж). Чіп з задньої сторони паспорту і паспорт довгою стороною повинен бути перпендикулярно довгій стороні телефону (навхрест)
-
І що в нього пише у ВОД? Ваш син ставав на облік? Нам теж треба робити новий закордонний, але на облік не ставали, тому що з 15-ти років закордоном.
-
Плаваюча ставка не 3.75%. Це є відсоток під який центральний банк позичає гроші великим банкам. Плаваюча ставка є між 5.25-5.45%. Приблизно на 1% вище фіксованої ставки.
12 Jan 2024, 17:45
301721/438623
4 minutes ago