PR CUAET
-
Шикарно. Особливо якщо на кону все життя в канаді
-
Ви ж спати пішли 😄 Ну і навряд офіцер дасть схвальне рішення тільки тому що не знатиме як обґрунтувати протермінований паспорт.
-
У Вас спливає ворк перміт коли?
-
У дії є посилання на інструкцію як прикладати паспорт (для мене це був той ще челендж). Чіп з задньої сторони паспорту і паспорт довгою стороною повинен бути перпендикулярно довгій стороні телефону (навхрест)
-
І що в нього пише у ВОД? Ваш син ставав на облік? Нам теж треба робити новий закордонний, але на облік не ставали, тому що з 15-ти років закордоном.
-
Плаваюча ставка не 3.75%. Це є відсоток під який центральний банк позичає гроші великим банкам. Плаваюча ставка є між 5.25-5.45%. Приблизно на 1% вище фіксованої ставки.
-
Я дуже репрошую Михайло, але як ваша конкретна ситуація стосується Резерву? Цієї гілки в цілому?
-
Доброго, я готовлюсь до іспиту з CELPIP з @VVIryna , мені дуже подобається. Ясніше розумію саму структуру тесту, легко та якісно проходять онлайн заняття.
-
Подскажите, пожалуйста, с какого возраста надо открывать ребенку дию и как-то регистрировать его в резерв? И надо ли вообще, если мы в Канаде и в Украину не собираемся, даже если в Канаде не получится остаться, и у него в Украине нет регистрации по месту жительства.
-
Прям як рашка
-
Привіт, рекомендую @VVIryna , готовлюсь до іспиту CELPIP, приємне та якісне викладання
-
Женя. Смотря как ты просить будешь. Думаю пойдут на уступки.
-
Офіцеру не треба обгрунтовавати нічого- все пише що дозвіл на 3 роки,або на час дії нашого паспорту . Все просто
-
А там хіба не можна через Bank id? Не памʼятаю як реєструвалась
-
Так там все одно має бути актуальний статус на час розгляду,якщо ні то ,go home .
-
Я думаю мова не про wp, а про pr по гуманітарній програмі
-
Так. І він саме до цього і апелює що мовляв його актуальний статус скоро закінчится, а оновити його він не може. Тому і сподівається що з огляду на це йому швидше дадуть схвальну відповідь по заявці.
-
Я колись шукав, але те що знаходив було 50-60 за годину і у мене пропало бажання)
-
І ще питання: прописка українська також потрібна?
-
Добрий вечір! Зараз заповнюємо аплікацію на PR, підкажіть будь ласка, Nation ID- це наш український паспорт ( не закордонний!) ? Його також потрібно перевести? Чи можно поставити просто» No” , якби його немає у наявності?
12 Jan 2024, 17:45
301735/431147
2 minutes ago