PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, с какого возраста надо открывать ребенку дию и как-то регистрировать его в резерв? И надо ли вообще, если мы в Канаде и в Украину не собираемся, даже если в Канаде не получится остаться, и у него в Украине нет регистрации по месту жительства.
-
Прям як рашка
-
Привіт, рекомендую @VVIryna , готовлюсь до іспиту CELPIP, приємне та якісне викладання
-
Женя. Смотря как ты просить будешь. Думаю пойдут на уступки.
-
Офіцеру не треба обгрунтовавати нічого- все пише що дозвіл на 3 роки,або на час дії нашого паспорту . Все просто
-
А там хіба не можна через Bank id? Не памʼятаю як реєструвалась
-
Так там все одно має бути актуальний статус на час розгляду,якщо ні то ,go home .
-
Я думаю мова не про wp, а про pr по гуманітарній програмі
-
Так. І він саме до цього і апелює що мовляв його актуальний статус скоро закінчится, а оновити його він не може. Тому і сподівається що з огляду на це йому швидше дадуть схвальну відповідь по заявці.
-
Я колись шукав, але те що знаходив було 50-60 за годину і у мене пропало бажання)
-
І ще питання: прописка українська також потрібна?
-
Добрий вечір! Зараз заповнюємо аплікацію на PR, підкажіть будь ласка, Nation ID- це наш український паспорт ( не закордонний!) ? Його також потрібно перевести? Чи можно поставити просто» No” , якби його немає у наявності?
-
Рекомендую @VVIryna , якісне та структурне викладання, чіткий план, дуже подобається.
-
людей не устраивает правительство и их политика, какие они террористы?
-
That's 3/3 warnings; Михайло is temporarily muted for 30 days! Reasons: 2: Подібні повідомлення в Приват Повідомлення видалено 3: Не створюйте паніки, зради та офтопу. Дотримуйтесь теми. Дякуємо!
-
Михайло [6581277189] попереджений (2 з 3). Причина: Не створюйте паніки, зради та офтопу. Дотримуйтесь теми. Дякуємо!
-
/warn Не створюйте паніки, зради та офтопу. Дотримуйтесь теми. Дякуємо!
-
Шановні, рекомендував би спілкуватися по справі, без конспірології. В михайла нема ні дії, не резерву. Є офіційні джерела, тільки там є 100% інформація (теж не дуже довіряю владі, але що є) Гарного вечора
-
Можна просто вписати данні українського паспорту, не перекладати його, так підгружати його не треба. Також можна поставити No.
-
You need to be an admin to do this.
12 Jan 2024, 17:45
301743/429666
about a minute ago