PR CUAET
-
На кожного окремо потрібно створити ds 160. Нам на дітей, наприклад, не потрібно було фізично приносити пакет документів, так як їх запросили надіслати листом. Але якщо ви як мати ще не маєте візи то можливо, і якщо запиту на дитину раніше від вашого інтервʼю не було, тоді треба принести папери на дитину на своє інтервʼю.
-
А можна дітям робити і стаді перміт? моїй 2,5 чи вже краще просто візітор ?
-
Сначала SIRS регистрация затем приглашение на подачу в BC PNP ,оплата.А создание профиля в EE не обязательно перед этим ? И может ли кто-то скинуть линк для регистрации в BC PNP Спасибо всем.
-
Чи є вебінар в записі?
-
Дякую
-
Можете. Можете і тут. Іншим може теж не і каво буде ))
-
Ні в Альберті
-
Мене дивує коли люди пишуть в оренді багато грошей на вітер пішло. А коли ви в іпотеку берете, що там немає грошей на вітер? Це відсотки банку, страховка, проперті такс, ютілітіс, утримання житла, як прийдеться ремонтувати-ремонт, це все теж комусь платите-проте немає свободи переїхати, чи втратити роботу. Зараз вже ринок покупця-будинки стоять місяцями-а це означає що перед продажем треба буде вкластится в будинок-підремонтувати, підкрасити, щось замінити.... Комісія рієлтору, пеналті за дострокове розірвання іпотеки. Треба 3 рази подумати ніж зараз в цьому ринку купляти і за пару років продавати, з весни цього року ринок змінився і буде ще більш ринком покупця.
-
Пані Людмило, Ви написали в кінці свого повідомлення: "тим більше вони дозволили ворк перміти продовжувати, отже люди зможуть продовжувати легальний статус". Можете надати посилання на цей дозвіл? Я хочу зрозуміти чи є це особливий дозвіл для тих, хто подалися по цій програмі, чи це загальні умови по CUAET, які діють до 31 березня 2025 року.
-
Доброго ранку, друзі. Ситуація схожа на ту яку описує кожен , але дитина не в Канаді . Хочемо прилетіти всією родиною ( в якої є візи ) крім сина ( віза закінчилася - новий паспорт ) Чи можу я подати на візу для маленького сина не з Канади ?