PR CUAET
-
Можна поцікавитись , а навіщо сін номер для дитини ?
-
Так. CCB туди відправляються і ще держава трохи підкидає зверху
-
Це рахунки які на навчання щоб відкладати ? Бо теж дізнавались але сказали не можемо бо немає сіну
-
Дякую за відповідь.
-
Тут я не можу бути об'єктивна, бо у чоловіків і у жінок різне відношення до болю. Те що у тебе один раз за життя пальчик поболів це вже сприймається як трагедія усього життя. Жінки до цього більш звичні, і при цьому і працюють і готують і прибирають. Ну і травмований палець ніяк не доводить чесність праці. На нечесній праці іноді ще і пристрелити можуть 😄
-
Чого в тебе така не любов до хлопців? Фемка чи шо?😁 Біль кажеш ви переносите краще 😄 ну ну))
-
Ех… ти права, щоб тобі все життя з таким манікюром проходити 🥹 Та ти шо? Готувати, мити посуд?!!😳🫣🫠🫨🫨🫨🫨 Боже!!! Яка грецька трагедія!!! Це ж довелось тобі, власною рукою мити тарілку 🫢🫢🫢🫢
-
Думаєте, потрібно якось сповістити ircc що я продовжила номінацію? Чи вони то самі побачать? Дякую
-
Ок, мені час спатки… А ти коли будеш гуляти по гарному району завжди памʼятай, що в крутих будинках живуть ті хто сидів тюрмі а місце в ногах знімають сама знаєш хто) Бай
-
Щось хлопець образився 😅