PR CUAET
-
Чого в тебе така не любов до хлопців? Фемка чи шо?😁 Біль кажеш ви переносите краще 😄 ну ну))
-
Ех… ти права, щоб тобі все життя з таким манікюром проходити 🥹 Та ти шо? Готувати, мити посуд?!!😳🫣🫠🫨🫨🫨🫨 Боже!!! Яка грецька трагедія!!! Це ж довелось тобі, власною рукою мити тарілку 🫢🫢🫢🫢
-
Думаєте, потрібно якось сповістити ircc що я продовжила номінацію? Чи вони то самі побачать? Дякую
-
Ну аргумент был что аренда дорожает, так и кондо фи на месте не стоит)
-
Ні, долучайтеся до наступних
-
@antliann
-
Ок, мені час спатки… А ти коли будеш гуляти по гарному району завжди памʼятай, що в крутих будинках живуть ті хто сидів тюрмі а місце в ногах знімають сама знаєш хто) Бай
-
Друзі,потрібна допомога,коли ви заходите в особистий кабінет і натискаєте продивитися документи або додати документ чи бачити ви там щось?!
-
Щось хлопець образився 😅
-
Це загальні умови для Cuaet
-
Залежить від роботодавця
-
Может и увидят, но лучше ещё и отправить через веб форм www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form2.html
-
Він сказав це у інтервю українській журналістки Юліанні.
-
Подскажите , по чем консультант ваш берет вести кейс по иммиграции? От а до я? Из опыта обычно какая вилка цен
-
Там тільки буде видно, якщо Вам зроблять дозапит документів. Там же і додати можна
-
Ви там не можете додати нічого якщо вони не послали вам запрос. Тільки через вебформу якщо я правильно розумію і часто може таке бути що просять більше через вебформу
-
Пожалуйста. Вам также
-
Дякую ще раз. Гарного дня
-
Безмежно Вам дякую ❤️❤️❤️
-
Якщо Ви отримали АОР, то вони бачать вашу аплікацію і документи) все добре)
12 Jan 2024, 17:45
301841/436984
5 minutes ago