PR CUAET
-
Там тільки буде видно, якщо Вам зроблять дозапит документів. Там же і додати можна
-
Ви там не можете додати нічого якщо вони не послали вам запрос. Тільки через вебформу якщо я правильно розумію і часто може таке бути що просять більше через вебформу
-
Пожалуйста. Вам также
-
Дякую ще раз. Гарного дня
-
Безмежно Вам дякую ❤️❤️❤️
-
Якщо Ви отримали АОР, то вони бачать вашу аплікацію і документи) все добре)
-
У порталі, де подавали аплікацію)
-
Боже,дякую,бо я чуть дахом не поїхала)А як передивитися ті,що я подавала,їх якось можна?
-
Не образився, просто не хочу спілкуватися з фемінатором який окрім заводу в Чехії і каси в Долларамі більше нічого не бачив.
-
Если я правильно понимаю, после AOR можно подаваться на продление WP? У мамы сейчас OWP до марта 2026. Продление на +3 действует до марта 2025. Вот думаю тратить ли деньги на продление, или потом ломануться с AOR (вообще надежда что до марта 2026 получит ПР)
-
Тобто ті,що я заповнювала при подачі їх там не буде?
-
Так само неочікувано зникла з бесіди як і зʼявилася… мда..
-
Які чутки? Скажи нормально а не перекидай стрілки 🤷🏼
-
Шо ти мелеш? Ти бот чи шо за…?😁
-
Не хочете спілкуватися, не спілкуйтеся... А переходити на особистості не треба! Навіть у цій гілці!
-
Ну хтось вище казав що він розповідає тільки те що бачив на власні очі. А тепер бачимо докази що це не так. І хтось любить вигадувати і розпускати неправдиві чутки. Доведено. Справу закрито)))
-
Я здала) Можете тут питати)
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-12-05
-
Ні,через особистий кабінет не можна,як тут правильно написала,змогла через портал
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-12-05
12 Jan 2024, 17:45
301855/417053
6 minutes ago