PR CUAET
-
@Valkaukrainskaya [5288332826] був 🔇 обеззвучений.
-
/mute@prcuaet_bot
-
Бо в когось поза інтернетом, ну знаєш, є життя 😆
-
www.pnpapplication.gov.bc.ca/user/sign-in Це посилання на реєстрацію BC PNP
-
Дякую!
-
Готування їжі і прибирання. Допобачення.
-
В тебе я бачу його не особливо багато, практично під кожним постом вставляєш свої 5 копійок.
-
То, що я вигадував? Ти скажеш чи знов будеш стрілки переводити?🤗
-
А вы когда скидывали на Wise вы выбирали гривны или доллары ? Просто у меня на карточке лежит гривна но приложение пишет что я не могу отправлять гривну , могу ли я в приложении выбрать доллары а оплатить это гривной ?
-
Ого, хтось провів велику сталкерську роботу 😅😅😅
-
Попередження! Будьте ввічливі один до одного і не переходьте на особистості, будь ласка!
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, донька 17 років навчається в 12 класі - має ворк перміт дійсний до 26 року, який оформлювали з кабінету матері, наразі поміняли паспорт доньці на новий, який не підтягували в кабінет IRCC, для подальшого вступу потрібно отримати стаді перміт, питання- чи потрібно доньці самій вже створювати кабінет та подаватись на стаді перміт з новим паспортом в якому немає візи? Дякую.
-
Понял , спасибо большое 🙏
-
Хочу спросить,я жил работал в Украине,потом переехал в Польшу и там жил и работал,теперь в Канаде,при заявление на провинцию нужно о не судимости от этих двух стран,если я гражданин другой страны?