PR CUAET
-
Надавала особисто, повідомлень не було
-
Бо в когось поза інтернетом, ну знаєш, є життя 😆
-
www.pnpapplication.gov.bc.ca/user/sign-in Це посилання на реєстрацію BC PNP
-
Але дякую за зворотній зв’язок)
-
Дякую!
-
Готування їжі і прибирання. Допобачення.
-
В тебе я бачу його не особливо багато, практично під кожним постом вставляєш свої 5 копійок.
-
То, що я вигадував? Ти скажеш чи знов будеш стрілки переводити?🤗
-
А вы когда скидывали на Wise вы выбирали гривны или доллары ? Просто у меня на карточке лежит гривна но приложение пишет что я не могу отправлять гривну , могу ли я в приложении выбрать доллары а оплатить это гривной ?
-
Ого, хтось провів велику сталкерську роботу 😅😅😅
-
Попередження! Будьте ввічливі один до одного і не переходьте на особистості, будь ласка!
-
Доброго вечора, теж цікавить це питання
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, донька 17 років навчається в 12 класі - має ворк перміт дійсний до 26 року, який оформлювали з кабінету матері, наразі поміняли паспорт доньці на новий, який не підтягували в кабінет IRCC, для подальшого вступу потрібно отримати стаді перміт, питання- чи потрібно доньці самій вже створювати кабінет та подаватись на стаді перміт з новим паспортом в якому немає візи? Дякую.
-
Понял , спасибо большое 🙏
-
Хочу спросить,я жил работал в Украине,потом переехал в Польшу и там жил и работал,теперь в Канаде,при заявление на провинцию нужно о не судимости от этих двух стран,если я гражданин другой страны?
-
Добрый вечер
-
Якщо самому то це витрати на саму реєстрацію і плюс вартість перекладу потрібних документів, а також затребуваних документів потім (якщо потрібно).
-
У мене теж було питання між орендою (як то кажуть гроші в нікуди) та моргеджем (виплата свого життла). Я дуже ретельно обирала, знайшла рієлтора україномовного у Калгарі, який чітко підбирав по моїм критеріям. Тому нам вдалося знайти підходящій варіант . При цьому вийшло моргедж + кондофіс + утілити + проперті такс + страховка + інтернет за знижкою по бенефітам = скільки я платила за оренду. А ще, може хто не знає, то є можливість податися на бенефіти від City of Calgary (програма Fair Entry) та отримати знижку на проперти такс як власник житла з low income. Тому мій висновок такий, що треба шукати гарного рієлтлра, який буде дійсно намагатися вам допомогти, а не рахувати скільки часу він витратив на шоувінги з вами. А також обрати моргедж брокера, а не представника якогось банку, тому що моргедж брокер співпрацює з багатьма банками і знайде для вас відсоток найвигідніший на час покупки. Кому цікаво можу надати контакти мого рієлтлоа і моргедж брокера. Обоє мають ліцензії та працюють у команді (що не менш важливо, бо часто узгоджували фінансові питання, пов'язані з моєю покупкою, між собою) і говорять українською мовою.
-
А хіба в США не дешевше вони? Я в Канаді платив майже 10к. В США повинно точно бути дешевше
-
Аренда аренде рознь. Девушка ссылается например что в даунтауне однушка по 1600, что как я посмотрела по рентфастер - с бассейном или спортзалом в здании, подземным паркингом и красивым видом. Такие и стоят 230-250 тыс (однушка, двушки по 270). Плюс сюда все вышеперечисленное. А можно на западе найти двушку за 200 тыс, без бассейна и всего остального, но в норм состоянии, но и в аренду они сдаются по 1500. Вот и смотря с чем сравнивать) Я изучала вопрос кондо-апартментов, планировала взять для инвестиций, сдавать например. Так вот в нынешней ситуации никак не попадаешь всеми перечисленными вами расходами в стоимость аренды, все равно придется доплачивать. Потому что ну никак ты не можешь сдавать по 1700 квартиру, купленную за 200 тысяч, когда твои соседи сдают тоже самое за 1500.
12 Jan 2024, 17:45
301886/429197
3 minutes ago