PR CUAET
-
Я питала у своїх сусідів, які орендують, то вони платять 1700 + інтернет та електроенергія, тож виходить десь ~$1850. Ну у мене так само. Я думаю, що під інвестиції дохід може бути не одразу, а десь через 5 років, коли ви виплатити якусь частину тіла кредиту і вам перерахують моргедж на меншу суму. Тоді буде дохід від оренди. Ті хто знають в оренду за 1500, а у вас виходить 1700, то запитайте, коли вони купили житло.
-
Ну для инвестиції може і так.
-
В Америк дешевше, в канадських 10 т. Чула що канадські можна поміняти в деяких штатах США
-
3 листопада 2023
-
Так - звичайно. Якщо дитина навчається у школі - завжди можна подати на стаді перміт. Навіть не зважаючи, що до того був статус візітор рекорд. Подаватися треба з кабінету IRCC - там де подаються на продовження ворк перміт, лише вибираєте стаді перміт. Аплікація стаді перміт в університет і для школи та сама. Просто де навчальний заклад - пишите назву школи.
-
Щиро, дякую 🍁
-
Віза до стаді перміту немає відношення. Для подачі на стаді перміт доя коледжу треба мати лист про зарахування і діючий паспорт. Коли вашу дитину буде зараховано в коледж - тоді аж будете подавати на стаді перміт вже на новий паспорт. А потім вже як отримаєте стаді перміт - можна подаватися на нову візу.
-
Прошу. Якщо дитині на момент подачі аплікації ще не буде 18 років - то незважаючи, що аплікація буде від її імені, підписуватися булете ви як мама - на останній сторінці пишите своє ім’я та прізвище. Подавати можете і зі свого особистого кабінету - це не принципово.
-
Здравствуйте, спасибо вам за такую важную тему! Есть небольшой вопрос, employment insurance это тоже какая то выплата?
-
Донька навчається в останньому класі школи по ворк перміту, для вступу в вуз потрібно стаді- будемо його оформлювати коли буде лист від вузу про зарахування
-
Вибірки по АОS ще не було, тому не відомо ще який буде.
-
У мене було таке. Допомогло лише заповнити форму у останній версії Adobe Reader, як вони пишуть на сайті: "Open this form in Acrobat Reader You need Acrobat Reader version 10 or higher to open our forms. Get the latest version of Acrobat Reader." Треба зробити підписку на Premium. Там є безоплатні 7 днів. Наново заповніть форму, валідуйте та відправте. Після цього відмініть підписку - оплати не буде.