PR CUAET
-
Umm my PR process was done in less than 6 months through express entry. So I was expecting that this program might be even faster cause it has less documents
-
Чому аж о 2 ночі? Були ж раніше о 18:00, я думав тепер будуть о 17:00?
-
У вас есть номер АОР? Или временный номер АОР ? Если есть то через веб форм www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Нужно на IRCC портал загрузить
-
Аа, я щось переплутав) а слоти в якій годинні будуть давати після того як переведуть годинник?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠сьогодні Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня📍📍📍📍 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registration
-
Думаю, що переведення годинника в Україні ніяк не впливає на роботу консульства в Канаді, яке функціонує за канадським часом. То це питання, як на мене, взагалі зайве.