PR CUAET
-
Слоти викладаються за часом тієї провінції, в якій знаходиться консульство.
-
Оттава через вівторок. Було 1, 15 і тепер 29 жовтня. Інші консульства не скажу.
-
16 років - дорослий слот. Можна ловити один дорослий, один дитячий. Я піймала на два різні дні. Написала в Консульство прохання приїхати в один день. Вчора мені відповіли, що без проблем. Відповідь чекала 20 днів.
-
Вітаю! Не можу розібратися. Допоможіть будь ласка. Дитині 14 років. Є у нього Work permit. В школі навчається по Visitor record, який закінчується через 6 місяців. Чи потрібно йому продовжувати Visitor record, чи потрібно оформлювати Study permit чи достатньо Work permit?
-
Fast processing times is the reason why express entry is called express in the first place, but it's very competitive (and is getting even more so now with scores being higher and higher). On the other hand, the reunification program for Ukrainian families requires very little to qualify. This counterbalances with longer processing times, in particular, because many people have applied (hence, longer to wait in line) and applications from Ukrainians do not have the same priority as they used to have at the beginning of the war. In any case, submitting an application with this program does not prevent applying through other programs where processing times may be faster. You can even withdraw your application and request a refund if you decide that applying through this program was not worth it.
-
Я хотіла піймати ще один дорослий - не дало, писало, що я вже маю слот на цю дію.
-
Для школи,достатньо будь якого з пермітів
-
Доброго ранку. Маю питання не по темі топіку, а до тих людей чиї діти вступили до коледжу і платять, як місцеві маючи лише елиджибл. На скільки це можливо?. Кілька місяців тому це питання тут обговорювалося, тому питаю саме у тих хто це пройшов. Напишіть будь ласка, в особисті, щоб не засмічувати чат.
-
Так. Одночасно ви на своєму акаунті можете мати один дитячий і один дорослий слот. Але наприклад хтось з ваших близьких родичів може піймати третій слот і передати вам. Передавати слоти можуть батьки, брати/сестри, діти. Або ж ловіть два слоти - для себе і для дитини 12 років на свій акаунт. А дитина 16 років - собі на свій. Наскільки я пам'ятаю дитина 16 років навіть може подаватись самостійно без батьків.