PR CUAET
-
Так. Одночасно ви на своєму акаунті можете мати один дитячий і один дорослий слот. Але наприклад хтось з ваших близьких родичів може піймати третій слот і передати вам. Передавати слоти можуть батьки, брати/сестри, діти. Або ж ловіть два слоти - для себе і для дитини 12 років на свій акаунт. А дитина 16 років - собі на свій. Наскільки я пам'ятаю дитина 16 років навіть може подаватись самостійно без батьків.
-
Найден внутренний Украинский паспорт в районе Bathurst and Steels , пишите кто может помочь вернуть его владельцу. Автор поста - www.facebook.com/semyon.kury?mibextid=LQQJ4d
-
А відомо щось коли буде?
-
Якщо не отримали листа на ранок після закриття програми, дзвонити в ircc? Довго додзвлнюватися?🥲
-
Доброго дня! Я вчитель з великим досвідом роботи: дев’ять років працювала у школі і вже третій рік займаюся викладанням онлайн. Наразі маю одне місце для дитини або для невеликої групи (дві-три дитини) . Викладаю українську мову з нуля та математику (1-6 клас) . Заняття можливі у вівторок та четвер о 17:00 (по Торонто) на платформі Zoom. На уроках використовую програму «Інтелект» та інші сильні методики, що допомагають якісно опанувати предмет. Всі доходи оподатковуються, проживаю в Канаді. Вартість групового уроку — $15 з дитини, індивідуального — $25.
-
Доброго дня! Я вчитель з великим досвідом роботи: дев’ять років працювала у школі і вже третій рік займаюся викладанням онлайн. Наразі маю одне місце для дитини або для невеликої групи (дві-три дитини) . Викладаю українську мову з нуля та математику (1-6 клас) . Заняття можливі у вівторок та четвер о 17:00 (по Торонто) на платформі Zoom. На уроках використовую програму «Інтелект» та інші сильні методики, що допомагають якісно опанувати предмет. Всі доходи оподатковуються, проживаю в Канаді. Вартість групового уроку — $15 з дитини, індивідуального — $25.