PR CUAET
-
Доброго дня! Я вчитель з великим досвідом роботи: дев’ять років працювала у школі і вже третій рік займаюся викладанням онлайн. Наразі маю одне місце для дитини або для невеликої групи (дві-три дитини) . Викладаю українську мову з нуля та математику (1-6 клас) . Заняття можливі у вівторок та четвер о 17:00 (по Торонто) на платформі Zoom. На уроках використовую програму «Інтелект» та інші сильні методики, що допомагають якісно опанувати предмет. Всі доходи оподатковуються, проживаю в Канаді. Вартість групового уроку — $15 з дитини, індивідуального — $25.
-
Доброго дня! Я вчитель з великим досвідом роботи: дев’ять років працювала у школі і вже третій рік займаюся викладанням онлайн. Наразі маю одне місце для дитини або для невеликої групи (дві-три дитини) . Викладаю українську мову з нуля та математику (1-6 клас) . Заняття можливі у вівторок та четвер о 17:00 (по Торонто) на платформі Zoom. На уроках використовую програму «Інтелект» та інші сильні методики, що допомагають якісно опанувати предмет. Всі доходи оподатковуються, проживаю в Канаді. Вартість групового уроку — $15 з дитини, індивідуального — $25.
-
Доброго дня! Вибачте, але не розумію для подачі документів в університет в Канаді український сертифікат про закінчення школи треба в якому вигляді подавати? Через WES чи достатньо перекладу?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста сколько времени в среднем занимает рассмотрение (одобрение😂🙈)первого этапа ?
-
Доброго ранку! Поясніть будь ласка! Я йду AOS, на фірмі я проходжу як пламбер хелпер, фірма є для мене спонсором на апрентис, відпрацював рік без відриву від виробництва, годинник потрібний зібрав. чи можу я подаватися на ПР і бути при цьому апрентисом в Альберті????
-
На сім'ю з трьох осіб тотал десь 5к
-
У мене така ж ситуація. Оплатила, загрузила і ще не має листа на біометрію. Тут казали, зо можна довго чекати на той лист:(
-
Доброго дня, хто замовляв ноутси підскажіть будьласка кого вписувати в першій секції в формі для ноутсів, якщо співпрацюєш з консультантом але замовляєш ноутси сам?