PR CUAET
-
Доброго дня! Вибачте, але не розумію для подачі документів в університет в Канаді український сертифікат про закінчення школи треба в якому вигляді подавати? Через WES чи достатньо перекладу?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста сколько времени в среднем занимает рассмотрение (одобрение😂🙈)первого этапа ?
-
Доброго ранку! Поясніть будь ласка! Я йду AOS, на фірмі я проходжу як пламбер хелпер, фірма є для мене спонсором на апрентис, відпрацював рік без відриву від виробництва, годинник потрібний зібрав. чи можу я подаватися на ПР і бути при цьому апрентисом в Альберті????
-
На сім'ю з трьох осіб тотал десь 5к
-
У мене така ж ситуація. Оплатила, загрузила і ще не має листа на біометрію. Тут казали, зо можна довго чекати на той лист:(
-
Доброго дня, хто замовляв ноутси підскажіть будьласка кого вписувати в першій секції в формі для ноутсів, якщо співпрацюєш з консультантом але замовляєш ноутси сам?
-
Так это ж по идее у всех так? В к проходят через background check верно? У меня сейчас в трекере тоже весит background check in progress..
-
Ваша ошибка была что вы не оплатили сразу биометрию И ещё люди ждут когда оплачено только половина за запрос То есть это ещё время на рассмотрение прибавится
-
Як я вчора з'ясувала для гуманітарної програми вам всеодно потрібен діючий перміт. Тож вам скоріше за все треба дивитись у сторону TRP або біженства. Або у сторону Європи з їх сірим паспортом.
-
Станом на зараз медичну страховку не продовжують