PR CUAET
-
Тут можна прочитати про перміт і хто його може не мати www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html#
-
Для гуманітарної програми потрібні дійсні документи. Мені навіть дитячі продовжені порадили замінити на діючі. Якщо паспорт закінчується, радять trp. Хоча неможливість зробити новий паспорт важко обгрунтувати
-
Ну я предполагаю что где-нибудь в саскатчеване или манитобе или даже в маленьком городке может быть ситуация, когда ипотека дешевле аренды. Но я изучала Альберту. Конечно можно купить квартиру за 200 и тешить себя что это дешевле аренды за 1700, но это понижение качества жизни и самообман
-
По провінційним програма Альберти , ніяк Apprentice не підходить , так як маєте на момент подачі мати ліцензію. Такі вимоги програми
-
Я просто слухала людину, яка якраз цим займається в Польщі. Тому багато наших подається зараз на біженство там, поки паспорти ще дійсні.
-
Просто так не віддає або висуває умови за якими може віддати?
-
Так, важливо все правильно подати й довести.
-
Ого, не знала, дякую)
-
Сірий паспорт у Європі дають лише тим, хто з діючим документом подався на біженство або отримав інший захист. Якщо паспорт уже закінчився, а іншого статусу немає, то сірий паспорт не дають.
-
Ви ж онлайн з оригіналу документа робите? Офіцер може запросити все, що вважатиме за потрібне.
-
-
Ми з Онтаріо, в нашій школі також така політика. В табелях, в принципі, завжди розписують про дитину та її успіхи. Ми брали листи від батьків однокласників, прикріпляли фото де вони разом в школі та в позашкільний час