PR CUAET
-
Дуже дякую 🙏
-
І ще питання, дитині автоматично продлять, чи їй потрібно окремо запрошувати?
-
Здравствуйте, кто-нибудь знает, есть ли в telegram дополнительный чат о том, как заполнить рабочую визу для продления. Может быть, кто-то знает здесь? когда я подаю заявление на продление рабочей визы для моего отца, они спрашивают, есть ли другие члены семьи, я указываю его жену, но в разделе "необходимые документы" не указаны требования к ее фотографии, может быть, это ошибка, может быть, мне нужно подать отдельное заявление для нее?
-
Так можна.
-
Як на рахунок Торонто ? Може знаєте ? Коли буде ?
-
Це залежить від вашої ПР програми.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи треба загружати дипломи про освіту на федеральний етап так як ми загружали на номінацію ? Чи треба просто вказати інформацію про освіту? Дякую
-
Так мой nok подходит под 5 teer
-
Якщо до Порталів ще далеко, то їдьте
-
Загружайте згідно вашому чек листу. Вони можуть відрізнятися в залежності від програми. В нас не треба було вже на федеральному рівні, тільки у формах писали
-
Ви ж навчаєтесь не на хелпера, а на сантехніка, відповідно ваш noc 72300 plumber, а ви зараз plumber apprentice Тут одне з двох , навчатись і отримати через три роки ліцензію і подаватись , як plumber , або відмовлятись від apprentice і подаватись зараз як, construction helper. Але не знаю яким чином і чи вийде приховати те , що досвід був отриманий як apprentice 🤷♂️