PR CUAET
-
Тоді ще одне питання, якщо у мами закінчується ворк перміт в червні 2025, за скільки місяців раньше краще подавати на продовження?
-
Только якщо паспорт вино виготовлений 26.09 то є шанс ,що він вже у Оттаві ....?
-
Ви напишіть, яке консульство.
-
Всім привіт, підкажіть, якщо карта PR, і паспорт завершиться в 2027 році то потрібно робити новий укр паспорт чи можна жити на піарі, так як плануємо подавати на громадянство
-
І як швидко прийшов ворк перміт? Так я в щоці від термінів
-
"Embassy of Ukraine in Canada", то для Оттави
-
Якщо Ви на пошті платите для Торонто, то просіть написати "Consulate General of Ukraine", бо слова "in Toronto" не влізуть
-
Ми не збираємось продавати через 3 роки а сподіваємось що зможемо отримати пр або WP продовжити і жити далі і оплачувати за своє а не за чуже..це я запитала чи є можливість продати без пр не буде ніяких проблем це самий останній варіант якщо в нас не буде іншого Ну і квартиру ми не збираємось брати. І ми звісно розуміємо що будемо платить більше ніж зараз і що спочатку ти платиш більше за проценти але так само і за тіло кредита ну і завжди є над плати якщо є можливість або ще щось зробити.. я не питала що вигідніше чи ні, а чи реально продати буде потім якщо буде потреба без пр У всіх різні думки , бажання, бачення.
-