Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Pinchuk
    wrote on last edited by
    Я поняла что до 31 марта, просто думаю сейчас подаваться или в феврале например. Знакомая подалась сейчас и говорит быстро через месяц дали, в итоге вышло на 8 месяцев меньше. Говорит если б знала подалась чуть позже
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Так ми розуміємо всі ризики І теж постійно думаємо яка відповідальність Ми же не просто так без консультацій вирішили брати Ще в групі цій багато теж читали Та і надоїло жити на винайму ну і Канаду вже вибрали точно що хочемо тут далі будувати життя Ми постійно в іміграції були і постійно платили за винайм і навіть в Україні. Надоїло можна сказати цей винайм 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KZ
    wrote on last edited by
    Цікаво кому ще з батьків хто пенсійного віку дали відмову у продовженні воркперміту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Хто як робив фото для вп?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408045963T Offline
    t1408045963T Offline
    Маша Казанцева
    wrote on last edited by
    А де це пишутт не підскажете ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522724779T Offline
    t522724779T Offline
    Rimma Michael
    wrote on last edited by
    Підкажіть, чи має значення де був зроблений переклад? В мене деякі документи були перекладені у нотаріуса в США. Я можу їх додавати при подачі на ПР?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Чи треба просто по веб формі написати? Чи як це робити ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    возраст и наличие/отсутствие работы абсолютно никак не влияет на отказ. нужно всего лишь соблюсти 2 условия: - быть в канаде с действующим статусом по cuaet -приехать в канаду до 31 марта 2024
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114 Квитки у Едмонтоні: www.eventbrite.ca/e/gerdan-theatre-edmonton-nov-8-never-mind-the-night-tour-tickets-1027928661297
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuriy Ludkovsky
    wrote on last edited by
    Чи потрібно висилати продовжений WP?і якщо так то як?дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Писали в цій гілці. Хтось з учасників чату був в консульстві в Оттаві і поставив питання консулу. Отримав таку відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Телефоном. Без будь яких заморочок
    1 Reply Last reply
    0
  • t381373595T Offline
    t381373595T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Чи є у когось електронна пошта AAIP, куди можна написати та задати питання щодо EOI та AOS? Бо пробував скористатися спеціальною контакт формою на їх сайті 3 тижня тому, відповіді немає. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Pinchuk
    wrote on last edited by
    Моя мама тут не працює, я більш переживаю про те щоб я змогла продовжити їй MSP. Я так зрозуміла що я їм можу номер заявки дати і вони продовжать мсп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Pinchuk
    wrote on last edited by
    Зрозуміла, але у вас був номер заявки з якою можна продовжити мсп? Правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Ми подавали наприкінці березня, отримали лише в кінці жовтня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    📺 ONLINE 📹 Вебінар: "Як стати медичним працівником в Канаді: практичний досвід українки" 🇨🇦🇺🇦 📌 Запрошуємо вас приєднатися до нашого вебінару, організованого інформаційним порталом UA CANADA! 🗓 Дата: 3 листопада ⏰ Час: 12:00 (Альберта) 🔗 Приєднатися до вебінару www.youtube.com/watch?v=SQwXOvVFUKk 🎙 Спікерка: Тетяна Каваре — сертифікована медсестра (Licensed Practical Nurse та Registered Nurse) з провінції Альберта, яка поділиться своїм шляхом до медичної кар'єри в Канаді. ✨ Що ви дізнаєтеся? ▪️Основні кроки для початку роботи в сфері охорони здоров’я в Канад🇨🇦і; ▪️Сертифікація та освітні вимоги для медсестер у провінції Альберта; ▪️Практичні поради для адаптації нових українських спеціалістів; ▪️Як правильно обрати спеціальність та отримати відповідні ліцензії; ▪️Підтримка та ресурси для новоприбулих медичних працівників; ▪️Не пропустіть можливість отримати важливу інформацію та відповіді на свої запитання!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    📺 ONLINE 📹 Вебінар: "Як стати медичним працівником в Канаді: практичний досвід українки" 🇨🇦🇺🇦 📌 Запрошуємо вас приєднатися до нашого вебінару, організованого інформаційним порталом UA CANADA! 🗓 Дата: 3 листопада ⏰ Час: 12:00 (Альберта) 🔗 Приєднатися до вебінару www.youtube.com/watch?v=SQwXOvVFUKk 🎙 Спікерка: Тетяна Каваре — сертифікована медсестра (Licensed Practical Nurse та Registered Nurse) з провінції Альберта, яка поділиться своїм шляхом до медичної кар'єри в Канаді. ✨ Що ви дізнаєтеся? ▪️Основні кроки для початку роботи в сфері охорони здоров’я в Канад🇨🇦і; ▪️Сертифікація та освітні вимоги для медсестер у провінції Альберта; ▪️Практичні поради для адаптації нових українських спеціалістів; ▪️Як правильно обрати спеціальність та отримати відповідні ліцензії; ▪️Підтримка та ресурси для новоприбулих медичних працівників; ▪️Не пропустіть можливість отримати важливу інформацію та відповіді на свої запитання!
    1 Reply Last reply
    0
  • t600114335T Offline
    t600114335T Offline
    LaraN
    wrote on last edited by
    Правда,нельзя податься на продление, после окончания можно продлить в течении 6 месяцев. Вы подались зачем вам подаваться на продление?в случае если заявку вернут не приняв, только будете.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Бесплатная государственная помощь по провинции Онтарио : www.legalaid.on.ca/more/corporate/contact-legal-aid-ontario/ Платная помощь, обратитесь в ассоциацию адвокатов Онтарио: www.oba.org/For-the-Public/Find-a-Lawyer
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags