PR CUAET
-
www.cbc.ca/amp/1.7363483 Знайшов цікаву статтю, де у Ньюфаундленді розкритикували зниженні цілі імміграції, кажучи що іммігранти це единий спосіб збільшувати населення провінції
-
Не з телефона 3з двох різних
-
дякую
-
Скільки людей подалось по цій програмі?
-
В registry , ви змінете для id I health card , а щодо іміграціі потрібно aaip/ircc повідомляти. Різні організації , різні процеси
-
Видалив і встановив заново
-
Наче завжди подаємось на новий. Подивіться відео інструкцію
-
Де я знаходжусь для навчання у школі до самого кінця потрібні батьки, незважаючи на вік. Краще дізнайтеся у вашому шкільному окрузі
-
Так ви можете то все робити за них . Нехай дають вам дані свої і все ,ви за них заповнюєте і їм все на електронну пошту приходить ...
-
Так але це до 17 років, а їй 18 буде вже в січні
-
Також зверніть увагу, що для навчання у школі потрібні батьки чи опікун, які знаходяться тут
-
так. www.youtube.com/live/2UHUXCA-ywI?si=qUroXo7aqkWqRyi9
-
Не обов'язково. У деяких місцях є family illness, і це не лише діти, а й чоловік чи дружина. А у деяких беруть звичайний лікарняний, коли дитина хворіє
-
Це один і той самий процес , по факту отримуємо новий , так як перміти не продовжуються. Але продовжуємо перебування , то му воно і називається new обо extension
-
То зайдіть з пк. Або в браузері в телефоні треба знайти галочку "показати версію для пк", щоб сайт вантажився у режимі для пк
-
Дякую
-
Все привет! у кого паспорта были сделаны ранее августа включительно и кто не заказывал спец доставку, скажите когда дип почта должна приехать? Спасибо.
-
Дякую отримав документ на пошту. Там пише що він дійсний 1 рік . Тобто я можу роздрукувати цей витяг та їхати до Посольства для отримання нового паспорта?
-
Ви не плутаєте? Я чекаю 11 місяців з аор 1 грудня. Ви подавались у першу неділю листопада?
-
2 тижні від 1 до 2 і останнє чекаємо вже більш ніж місяць
12 Jan 2024, 17:45
302267/408041
2 minutes ago