PR CUAET
-
Ну от додаємо як МІНІМУМ ще 7 місяців.(( Тобто якщо така динаміка буде зберігатися то це мінімум 2,5 роки. Якщо не сповільняться. Але так як вони з кожним днем все повільніше і повільніше працюють… то 3 роки від подачі буде ідеальний розклад.(
-
От тільки 6 місяців це портали для жовтня який за рік пр отримує. А листопад який зараз еліджибиті отримує або отримав незвісно коли отримає портали
-
Це жесть
-
Щиро дякую Вам
-
/warn@prcuaet_bot
-
Будемо сподіватись що не буде більше 6 місяців
-
підскажіть, будь ласка, як підтягнути заявку в GC-key?
-
Ми скоро побачимо яка ситуація буде з тими хто у червні отримав еліджибиті. За планом портали у грудні мають бути
-
Чи хтось замовляв довідку про не судимість із UK ? Як ви це робили ? Через Консульство UK в Канаді?
-
t.me/prcuaet/1783
-
Доброго вечора!скажіть будьласка,хто може перекинути в гілку по воз'єднанні сім'ї?
-
Підкажіть будь-ласка, а ви телефонували у консульство? Нагадували про себе? Чи просто надіслали заявку та квитанцію і все?
-
Більше тижня
-
Дуже вам дякую 🙏
-
Надіслали заявку і квитанцію на оплату і просто чекали. Вже збиралася писати їм листа, але від DHL прийшов номер для відстежування
-
Тому що різні офіцери
-
На 9 день
-
Добрий день, мені прийшов запит форми і документів про військову службу. В мене виходить 3 файли, але на сторинці де потрібно загружати, є опція вибрати тільки один файл. Питання: коли я догружу один файл сайт надасть додати ще файли? Чи їх потрібно обʼєднати в олдин файл pdf?
-
Вопрос когда отправляешь ответ на Portal 1 должен приходить автоответ что они получили мою информацию?
-
Підкажіть будь ласка, то скільки часу пройшло від коли відправили документи та квитанцію у Консульство до того часу , коли від DHL прийшов номер відстеження? Дякую !
12 Jan 2024, 17:45
302377/467967
5 minutes ago