PR CUAET
-
Отримав схвалення ворк перміту у 2023 році, прибув до Канади 2 місяці назад, ворк перміт у аеропорту видали до кінця дії старого паспорту, тобто до лютого 2025 року. Хоча дружині дали на 2 роки ворк перміт. Хоча новий був з собою. Тепер не подовжать перміт якщо податись онлайн з новим паспортом?
-
Так, щоб було більше часу. Хоча 255 доларів, за двох це 510 - жаба давить 😂 Дітей через рік подаватиму.
-
Ні ну капець, говорю ж не можливо 🤔 о точно, я їм напишу, вони з тцк відпишуть, та без проблем Артур, ми зараз все зробимо, і інформація буде повна, гарного вам життя в Канаді.
-
Можно ізі зробити зараз з резер плюс
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-12-07
-
Конкретно моя ситуація. Калгарі. Аренда 1бедрум банквью 17 авеню -18а ст була 1600 з травня 2024 (коли в 22 році приїхала було 1350, за рік 1500, потім 1600, зараз здало за 1650). Купила квартиру2бед, 2 ванни, 80m2, 5% перший внесок, іпотека 2060, кондо фі 440, податок 150, комьюніті фі ~50 на міс, страховка по факту вийшла 30. Продавати не планую, переїжджати хіба як значно покращиться фінансовий стан. Однаково оренда і іпотека при нинішніх ставках і мін першому внеску буде лише якщо дорога аренда.
-
Я не буду витрачати пару сотень доларів щоб полетіти і запитати, це дурість, є закон і умови на яких роблять паспорт, потрібен кюар код, це найважливіше, без нього нікому не зроблять паспорт, в мене коду не має бо не повні дані.
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-12-07
-
Ні не прийшло.
-
Лучше распечайте и подпишитесь