PR CUAET
-
Пробуйте, гарантії немає, але є шанс що продовжать
-
Це гарна новина, дякую, а скільки це приблизно може коштувати?
-
мое сообщение не относится к тем, кто приехал после 31 марта. продления для них по cuaet нет. а общие условия практически невыполнимы
-
Привіт. Хтось їде 29 го жовтня, в цей вівторок в Едмонтон?
-
Що він може пообіцяти, якщо отримає 7 тис квот на всю Альберту? І вже на ці 7 тис має 20 тис бажаючих?
-
Будь-який документ з кирилицею який ви прикріпляєте повинен мати також сертифікований переклад. Внутрішній паспорт прикріпляти необов'язково. Якщо вважаєте що можете мати од цього більше користі ніж додаткових питань - прикріплюйте
-
Дякую
-
все верно. только не NOC 0, а список, который будет оглашен. условно для директоров😜
-
І то після нового року,це тоже закрию ,тільки для тих в кого робота по NOK 0 чи я помиляюся .
-
Я не знаю 🤷♂️Побачимо ))
-
нет. для вас не предусмотрено продление. для вас возможен только вариант через супругу, у которой действующий вп и есть работа на полную занятость www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
З Калгарі
-
Так ніякої інформації з приводу квот ще нема. Гадати на кавовій гущі можна до кінця часів. Всё одно ми нічого в цій ситуації зробити неможемо. Можна тільки і далі працювати, вчити мови, і слідкувати за оновленнями
-
Подскажите пожалуста людям здесь для статистики: на каком вы этапе этот дозапрос получили?
-
1й вариант
-
І що? І ще плюс 200 000 з цих самих під загрозою виселення через закінчення стаді та ворк пермітів
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, після подачі заявки статус «submitted», які дії далі? Що чекати і чи треба іще щось робити? Подалися у серпні
-
Дак як же немає? Якщо вже офіційно оголосили, що зменшують на 60%? Ось відніміть від квоти минулого року 60 відсотків.
-
Зрозумів
-
Звичайно не впливають,але одні люди із південної країни 320 000 ПР за цей рік
12 Jan 2024, 17:45
302518/439865
3 minutes ago