PR CUAET
-
Подскажите пожалуста людям здесь для статистики: на каком вы этапе этот дозапрос получили?
-
1й вариант
-
І що? І ще плюс 200 000 з цих самих під загрозою виселення через закінчення стаді та ворк пермітів
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, після подачі заявки статус «submitted», які дії далі? Що чекати і чи треба іще щось робити? Подалися у серпні
-
Дак як же немає? Якщо вже офіційно оголосили, що зменшують на 60%? Ось відніміть від квоти минулого року 60 відсотків.
-
Зрозумів
-
Звичайно не впливають,але одні люди із південної країни 320 000 ПР за цей рік
-
AOR, BIO, PAL, MED EXAM, а после дозапрос military record and CV education.
-
І що, що отримали 6000? Це не так працює. Кожен іммігрвційри кейс індивідуальний. І кількість людей отримавших ПР ніяк нінащо невпливає
-
при чем тут ЗАКОРДОННЫЙ?ЗАКРДОННОГО у меня 15 лет стажа,за 12 месцев канадского должны давать одно кол-во баллов,за 24 другое,за 36 еще больше(так онлайн калькулятор баллов глаголит)В месяц у меня 210 часов,так что години тоже в порядке
-
Сьогодні бачив інформацію,десь приблизно 6000 Українців отримали ПР із всіх хто приїхав із них більшість по возз'єднання сімей,так що особливо тут ні чого не світить
-
А я подала теж 9.01.24 і нічого поки що( яка у вас провінція?
-
Давайте спробую вгадати: орієнтовно 520 дол в equity, решта - 1540 проценти банку (прошу власника уточнити, бо в різних банках розподіл може відрізнятися)
-
так чувак дизинфу дает,вот таких за дизинформацию предупреждать нужно
-
Шановний, читайте повідомлення з самого початку розмови. Я написала про закордонний і його стелю для ЕЕ, панянка відповіла на моє повідомлення питанням, їй було надано відповідь. після чого ви написали що в вас така сама історія, проте не врахували що ви кажете про інший стаж - канадський.
-
Давайте без образ
-
Тримати руку на пульсі довжиною сроку ворк перміту не довше
-
почему запрос на cv? что у вас? -служил в армии? - работал на государство? -работал в полиции? -в анкете есть периоды без работы?
-
@alexandermayhem [1493012494] попереджений (2 з 3).
-
/warn@prcuaet_bot
12 Jan 2024, 17:45
302531/427446
less than a minute ago