PR CUAET
-
Так тобто ви знову проходити той самий процес тільки тепер від вас від вашого доходу віднімають ваші поточні зобов’язання по іпотеці машині ну додають якусь стресостійкість і додають оці вот умовних там 50 тисяч від оренди; тобто по факту 2-й раз важче купляти
-
Нуу... если не особо полагаться на это письмо с возможностью выбрать слоты пораньше, я подавалась в начале апреля 2024. Звонила им каждый день как по расписанию и просила перезаписать на пораньше. Записали на октябрь 2025. Так что пришлось бы ждать 1,5 года)
-
Ну глобально тот же fhsa- с каждых 8000 положенных на этот счет можно сделать возврат налогов, у меня в прошлом году вышло около 2400 возврата. Если вас двое в семье - то еще лучше, каждому такой возврат. Да, можно купить жилье для родственника, например для ребенка 18 лет или для мамы. Может брокер вам подробнее объяснит если к вам эта ситуация применима
-
Если "вообще", то хоть через месяц можете покупать следующую property )
-
Насправді це не завжди очевидно, бо люди є різні. Он був хлопець який казав "не хочу встановлювати резерв+ хай держава сама за мною бігає", хоча це ж йому самому і потрібен був паспорт. Тож ми не завжди прям сходу можемо визначити ступінь розумності іншої людини.
-
А навiшо людям яки вже купили пiд час ковiду "перекредитовуватися?". Вони можуть зробити просто renewal в тому ж самому банку, в якому отримали спочатку iпотеку БЕЗ жодних документiв - просто пiдписують renewal, та жиють далi. Я згоден шо можуть бути рiзнi сценарii коли люди ЗАХОЧУТЬ перекредитуватися, але вони НЕ "мусять" )))
-
Ні , зовсім не очевидно. Я вас особисто не знаю. 🤷♀️
-
Але ж якщо для мами під 5 відсотків то тоді Потрібно відповідно більша сума іпотеки і тобто треба проходити по доходу
-
Cовершенно верно, даже есть такая программа от 5% downpayment - for a Family member.
-
Паспорт Угорщини
-
Бо життя це не про гроші ми жили в на 4-му поверсі будинку 1968р. без ліфту. в 1 без квартирі, вікна страшні, посудомийка стара, холодильник тече . На 3-ю людину в тій квартирі місця просто немає. Квартира чужа, змінювати я в ній нічого не можу. Район down Town, дитина 9 років в тому районі в школу сама не зможе ходити ще роки 3, гуляти саму її не відпущу напевно те ще роки 3. зараз ми живемо в великий квартирі, в дитини своя кімната; вигляд на гори, дитина сама ходить пішки в школу, сама виходить гуляти, під вікном магазин, ліфт; велика сучасна техніка, велика кухня , бардаку нема бо є де речі складати; в районі озеро. Так дорожче, Але я хочу щоб моя дитина жила в нормальних умовах, А не зберігати гроші на рахунку які так і так знецінюються
-
При чому тут розумності? Я також проти резерв+, але якщо немає виходу, вже краще в резерві , чим без паспорта в чужій країні