PR CUAET
-
Define humanitarian class. Гугель такого не знає нажаль
-
Є можливість відповісти на портал лист (коли він прийде) що ви не в Канаді і напишете коли будете. Це працює для інших програм. Але так як саме ця програма має чітку умову знаходитись в Канаді на момент прийняття рішення, є ризик що якщо ви напишете що ви не в Канаді - це може рахуватись як порушення цієї вимоги. Поки що реальних кейсів по програмі нема, нічого не відомо на практиці. Тож краще поїздки планувати лише в перші місяці після відправлення заявки. Або бути готовим принестись галопом за 7 днів)
-
Поясніть будьласка
-
In 2023, Canada is looking to welcome a total of 92,290 refugees and newcomers on “humanitarian and compassionate grounds” (19.8% of Canada's total 2023 immigration target). The following year, Canada aims to welcome 89,865 combined immigrants under these two categories (18.5% of the total immigration target for 2024).
-
Поищите по поиску. Точно было в чате. Особо не интерксовался по к счастью или сожалению не надо было)
-
Біля 2000 здається, але їм мають зменшити до кількох сот. Раніше це було біля 200-300 в рік Якщо саме по Українцях, то на всю Канаду було тільки 168 успішних ПРів Українців по цій програмі за 2022. За першу половину 2023, було десь біля 280. За другу половину статистики поки немаю
-
Анна , я вивчила практично напамʼять усі топіки спікінгу для айлетс перед екзаменом. В інтернеті напишіть спікенг айлетс 2024. Їх там щось около 100. Здавала два рази, обидва рази спикінг слово в слово повторював спікінги з інтернету. Навпроти мене сідав син і задавав питання, я відповідала. 1-1,5 години на день, 1,5 місяця і усі вони були в голові.