PR CUAET
-
Як думаєте, варто переїжджати в одну з атлантичних провінцій щоб там швидше отримати PR чи варто почекати на AOS? Я вже засабмітив свою аплікацію, балів в мене явно не вистачає щоб конкурувати за тих декілька тисяч місць на наступний рік
-
You need to be an admin to do this.
-
/warn
-
Вітаю. Написав в особисті
-
I don't know who you're talking about, you're going to need to specify a user...!
-
/warn
-
Величезне Вам дякую за роз'яснення!
-
та роботу відносно просто знайти в моєму випадку - в мене є class 1. Вже навіть попередньо одна компанія згодна взяти. Та думаю чи варто ще трохи почекати в Альберті до перших декількох вибірок з пулу
-
Вы работу вначале найдите. Тут братья и сестры из Индии заполонили все. Бой на смерть за любую вакансию, где ПР.
-
так, там зарплата буде десь 25-26 за годину. тут в мене 30-35 за годину. Маєте на увазі рано чи пізно в Альберті вийде отримати PR?
-
Эта компания Вам тоже не сразу на ПР подаст. И зп просто смешная будет. Это просто к слову. Но пару лет и ПР ваш тут.
-
А Ви вже спробували створити профіль в Express Entry з Вашими даними ?
-
Так можна. Ми вклеїли і вже навіть побували по ній в Україні і повернулись.
-
Message from user Анна Лебедева has been removed because this user is in spam list (???)
-
Есть инструмeнт по oнлайн проeкту. С дневной выручкой от 320 USD. Cоответствующих жду в частной перeписке.
-
Message from user Dmitrii Stepanov has been removed because this user is in spam list (???)
-
Another one bites the dust...! Banned Анастасия.
-
Анастасия [5231226485] заблоковано.
-
/ban
-
Message from user Людмила has been removed because this user is in spam list (???)
12 Jan 2024, 17:45
302717/426394
2 minutes ago