PR CUAET
-
Добрий ранок. Скажіть будь ласка комусь вдавалося додзвонитися до консульства в Едмонтон і якщо так то на який номер дзвонили? Я знайшла ось цей +1 (780) 425-3217
-
Поспати, поколупатись в носі, подивитись ріли на тіктоку... Це все сповільнює процес перевірки вашої аплікації
-
Такий варіант, я думаю, розглядають зараз багато людей. Але враховуючи, що сам переїзд, вже не говорячи про знаходження роботи, житла і тд, займк немало часу. А дивлячись на те, як все різко міняється, то не факт, що і в атлантичних провінціях незмінять правила подачі
-
А потрібно дєкопію дипломів підвантажувати, якщо вказали що вчились?
-
Ну і варіант платити 2100 оренди в нікуди це те саме що я плачу 2 100 в нікуди 2 100 - податки і кондо фі і відсотки банку , решта йде мені вертають; і тому в моєму випадку це те саме тільки то що я просто на 700$ примусово відкладаю в своє equity. І з кожним роком в своє буде більше йти, а оренда буде йти теж вгору.
-
Буду вдячна якщо хтось знає… якщо працюєш property manager чи можна подаватися по хоспітелиті ?
-
Зрозуміло, дякую за відповідь
-
Вітаю, підкажіть будь ласка чи потрібно анулювати паспорт, який вже не дійсний?
-
так і подумала теж, дякую!
-
Добрий ранок,слоти завтра до всіх консульств будуть(Оттава, Торонто,Едмонтон)? Бо я чогось не можу зрозуміти,в іншій групі викладають що були вже місця до Оттави на грудень?🤷